INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Zile numărate pentru Ibrahimovici la Manchester United » Ce a declarat Mourinho

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 29 ianuarie 2018 20:30

După accidentarea la ligamentele încrucişate care l-a ţinut aproximativ 7 luni departe de teren, Zlatan Ibrahimovici nu a reuşit să revină la o formă fizică decentă, suedezul evoluând în doar 7 partide din actualul sezon.

Acum, atacantul lui Manchester United ar putea părăsi gruparea de pe "Old Trafford", mai ales că înţelegere expiră în această vară.

Deşi Mourinho a declarat că până în acest moment nu s-a pus problema ca Zlatan să plece de la United, portughezul susţine că nu s-ar opune unei eventuale mutări. Mai mult decât atât, cei de la ESPN anunţă că fotbalistul în vârstă de 36 de ani ar fi aproape de a semna cu LA Galaxy, formaţie din MLS la care au mai evoluat, de-a lungul timpului, fotbalişti precum David Beckham, Steven Gerrard sau Robbie Keane.

"Legat de acest lucru, ştiu doar ce am citit în presă. Zlatan nu mi-a vorbit niciodată despre această posibilitate, dar se află în ultimul an de contract, iar dacă îşi va dori să plece la alt club, vom încerca să îl ajutăm, nu îi vom îngreuna situaţia.

Munceşte din greu să fie din nou pregătit. Nu pot spune că este accidentat, dar încearcă să se ridice la nivelul cerinţelor din Premier League. Este un jucător foarte important, care dă totul pentru a-şi ajuta echipa.

Nu ştiu ce se va întâmpla. Ştiu doar că eu, conducerea şi jucătorul ne dorim un final fericit. Mai ştiu că el îşi doreşte să rămână cu noi, clubul îl doreşte, dar mai rămâne de semnat un contract, contract pe care îl semnezi doar când eşti complet mulţumit.", a declarat Mourinho, potrivit The Guardian.

1 gol
în 7 meciuri a bifat Zlatan Ibrahimovici în acest sezon, ultima sa partidă în care a evoluat fiind pe 26 decembrie, la remiza cu Burnley, scor 2-2

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează