INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA EUROPEI, REAL - SEVILLA, AZI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

Zizou mizează pe Benzema » Zidane și-a lăsat acasă jumătate de echipă: lipsesc superstarurile Ronaldo și Bale în Supercupă

Benzema, stânga, a reușit un gol și un assist în ultimul meci cu Sevilla (4-0), din campionat
Benzema, stânga, a reușit un gol și un assist în ultimul meci cu Sevilla (4-0), din campionat

Articol de - Publicat marti, 09 august 2016 00:00

Zidane a fost nevoit să lase jumătate de echipă acasă, în frunte cu Bale și Cristiano Ronaldo.

Supercupa Europei vine prea devreme pentru Real.  Zinedine Zidane nu va putea alinia "11"-le de gală diseară, în confruntarea cu FC Sevilla de pe Lerkendal Stadium din Trondheim.

Reveniți foarte târziu din concediu, după Euro 2016, mulți dintre titulari n-au bifat decât două, trei antrenamente, cazul lui Kroos, Bale, și Pepe. Iar Cristiano Ronaldo, autorul ambelor goluri în precedenta finală de Supercupă cu Sevilla (2-0), din 2014, și portarul Keylor Navas sunt accidentați.

Practic, din prolificul BBC, Benzema - Bale - Cristiano Ronaldo, Zidane nu-l are la dispoziție decât pe primul. Și nici francezul nu e sută la sută.

Lui i-a recidivat o leziune la șold care l-a chinuit și-n finalul stagiunii trecute, n-a evoluat niciun minut în amicalele verii, dar a revenit la pregătiri în ultimele zile. Iar Zizou, care l-a convocat și pe fiul său Luca, 18 ani, speră să-l poată folosi la Trondheim.

98de goluri au marcat sezonul trecut, împreună, Benzema, Bale și Cristiano

2000e anul în care Real a pierdut ultima finală europeană: Supercupa, contra Galatei lui Hagi, Gică Popescu și Mircea Lucescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează