INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Zlatan Ibrahimovic ar putea pleca de la AC Milan la finalul sezonului » Echipa surpriză care s-a arătat interesată de serviciile suedezului

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), atacantul suedez al campioanei Italiei, AC Milan, ar urma să plece de la gruparea de pe San Siro la finalul stagiunii în curs. 
Foto: Getty Images
Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), atacantul suedez al campioanei Italiei, AC Milan, ar urma să plece de la gruparea de pe San Siro la finalul stagiunii în curs. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 19:49 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 20:49

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), atacantul suedez al lui AC Milan, ar urma să plece de la gruparea de pe San Siro la finalul stagiunii în curs. 

  • Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Conducerea „diavolului milanez” nu ar dori să-i propună nordicului un nou contract, scadent în luna iunie a acestui an, iar Monza, formație patronată de Silvio Berlusconi, fostul finanțator al lui AC Milan, și-ar fi manifestat interesul pentru Zlatan Ibrahimovic, scriu cei de la Foot Mercato. 

Gigi Becali, derapaj șocant venit de nicăieri » De la Charalambous la „curva lui Trump” și nevinovăția lui Dan Diaconescu: „Vreți să intru eu în nebunia lumii?”
FCSB
Gigi Becali, derapaj șocant venit de nicăieri » De la Charalambous la „curva lui Trump” și nevinovăția lui Dan Diaconescu: „Vreți să intru eu în nebunia lumii?”

Zlatan Ibrahimovic, dorit de Silvio Berlusconi la Monza

De-a lungul carierei, Zlatan Ibrahimovic a jucat la echipe de top din fotbalul european, precum Ajax, Inter, FC Barcelona, Juventus, AC Milan, PSG sau Manchester United. 

A bifat și o experiență în afara Europei, în Statele Unite, acolo unde a evoluat pentru Los Angeles Galaxy, în perioada martie 2018 - ianuarie 2020. După aceea, a revenit la AC Milan. Zlatan a mai jucat la AC Milan și între august 2010 și iulie 2012. 

În total, Zlatan Ibrahimovic a adunat 163 de meciuri în tricoul lui AC Milan, reușind să marcheze 93 de goluri și să dea 35 de pase de gol. A cucerit alături de milanezi 3 trofee: două titluri în Serie A (2011, 2022) și o Supercupă a Italiei (2012). 

În actualul sezon, Zlatan Ibrahimovic a jucat numai 4 meciuri pentru AC Milan, în toate competițiile, punctând o dată. 

Citește și: 

Marcelo Bielsa, negocieri cu o națională de top din America de Sud

Carlo Ancelotti, îndrăgostit de Real Madrid: „N-aș putea antrena niciodată Barcelona. Sunt la cel mai mare club din lume”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  08 Aprilie 2023, 06:34

ce *** articol!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close