INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - ATALANTA 2-0

„Am renunțat la salariu, joc gratis. Vrei și casa mea?” » Declarația lui Zlatan Ibrahimovic a ajuns virală

Zlatan Ibrahimovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Zlatan Ibrahimovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 18:33 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 02:41

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), revenit într-un meci oficial la AC Milan în victoria cu Atalanta de duminică, 2-0, a fost protagonistul unei noi declarații în stilu-i caracteristic.

„Diavolii” discută prelungirea contractului cu Rafael Leao, dar tratativele nu sunt ușoare. Fotbalistul al cărui contract expiră în vara lui 2024 solicită un salariu uriaș. El este și pe lista unor coloși precum Real Madrid, PSG sau Manchester City, dar Ibra și-ar dori cu orice preț ca Milan să nu-l piardă pe colegul său.

Zlatan a găsit soluția pentru ca Rafa Leao să rămână pe San Siro, iar reacția lui a ajuns virală.

Zlatan Ibrahimovic face pressing la Rafa Leao: „Am renunțat la salariu, joc gratis. Vrei și casa mea?”

Am renunțat deja la salariu, joc gratis, ce mai vrei? Vrei și casa mea? Ia-o!”, a spus Zlatan râzând, în momentul în care a fost întrebat cum poate contribui pentru ca Leao să continue la Milan. 

Ibra a oferit apoi un indiciu clar despre viitorul său: „La modul în care mă simt azi, voi mai fi aici pentru mai mulți ani, nu doar pentru un sezon”, a încheiat Zlatan.

Mi-au lipsit mult fanii, le mulțumesc că mi-au dat forță, adrenalină și motivație să continui. Fără suportul lor, ar fi fost dificil. Am promis că voi face San Siro să sară când voi reveni! 

- Zlatan Ibrahimovic, atacant Milan

„Tătărușanu și-a făcut datoria cu vârf și îndesat și sunt mulțumit
AC MILAN - ATALANTA 2-0
„Tătărușanu și-a făcut datoria cu vârf și îndesat și sunt mulțumit" » Antrenorul lui AC Milan a vorbit și despre Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan: „Nu sunt aici să joc cinci minute, ci tot meciul”

Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan după după 260 de zile de la operația la genunchi. La 41 de ani, Zlatan a intrat în minutul 74, în locul lui Giroud.

„Când mă simt bine sunt cel mai bun și pot face ceea ce iubesc, să joc fotbal. I-am promis lui Pioli că amân intervenția cu 6 luni ca să ajut echipa. Niciodată n-am suferit atât pentru un trofeu. 

Eu nu mă aflu aici ca să joc cinci minute, ci tot meciul. Gândiți-vă că n-am decât câteva antrenamente, dar vreau să contribui cât mai mult în meci”, a mărturisit suedezul.

Milan s-a vindecat. Am recuperat doi lideri, doi lei, și ne ajută mult să-i avem în teren. Au un mare aport, tehnic și pe planul caracterului și ne-au lipsit mult. Echipa are acum mai multă personalitate și argumente în a lupta pentru un loc de Ligă.

- Stefano Pioli, antrenor AC Milan

VIDEO Rezumatul meciului AC Milan - Atalanta 2-0

Citește și alte știri din Serie A: 

AC Milan - Atalanta 2-0. Victorie pentru „diavoli” la primul meci fără Tătărușanu între buturi » Clasamentul din Serie A

VIDEO „Tătărușanu și-a făcut datoria cu vârf și îndesat și sunt mulțumit" » Antrenorul lui AC Milan a vorbit și despre Ibrahimovic

FOTO „Următoarele capete vor fi ale voastre!” » Amenințări desprinse din Cosa Nostra pe un stadion din Serie A!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (9)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  28 Februarie 2023, 10:51
Postat de tristan pe 27 Februarie 2023, 22:46

Bruno Fernades

M-am uitat acum si din cate stiu Bruno joaca mai degraba pe mijloc, e B. Silva pe dreapta...pe stanga singurul care ii poate lua locul lui Leao ar fi Joao Felix(polivalent ma gandesc) si evident Jota care la fel poate juca pe orice post de mijlocas ofensiv/la creatie ca si cei mentionati mai sus. Deci el in momentul de fata este mult mai in forma decat Jota(recent revenit dupa accidentare) sau Jelix care nu joaca inca ce poate el. Mai sunt cativa, dar cred ca e in zadar sa ii mentionez.Leao are in momentul de fata 19 assisst/gol in 32 de meciuri in toate competitiile jucate pt AC Milan. Cifre foarte bune pt un jucator la varsta lui intr-un campionat ca Serie A

tristan
tristan  •  27 Februarie 2023, 22:46
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 27 Februarie 2023, 22:02

Cine e in locu lui la natinala? Jota?

Bruno Fernades

VardyParty
VardyParty  •  27 Februarie 2023, 22:39

Zice si Zlatanu’, ca nu costa mult. Cum ii spune…? A a a, minciună prin omisiune. Cap de struț are, deci treaba e juma’ facută.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează