INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - MARSEILLE 2-1

Zlatantologic » Ibrahimovici a devenit golgeter parizian all-time: 110 reușite în 137 de meciuri!

Ibrahimovici, 34 de ani împliniți sîmbătă, are la PSG o medie de un gol marcat la 105 minute
Ibrahimovici, 34 de ani împliniți sîmbătă, are la PSG o medie de un gol marcat la 105 minute

Articol de - Publicat marti, 06 octombrie 2015 00:00

”Dubla” semnată din penalty de atacantul suedez a decis derbyul cu OM și l-a trimis în istoria clubului. Ibra are 110 goluri, depășindu-l pe legendarul Pauleta.

I-au trebuit trei sezoane și încă 9 etape din al patrulea pentru a deveni cel mai bun marcator din istoria unui club fondat în 1970. În numai 137 de jocuri, Ibrahimovici a dat 110 goluri pentru PSG, ultimele două duminică seară, în derby-ul cu Marseille (2-1). Și ambele din lovituri de la 11 metri.

Zlatan l-a depășit pe portughezul Pedro Pauleta, ce stabilise recordul de 109 goluri în 5 stagiuni. Atacantul suedez a ajuns la a 23-a "dublă" la campioana Franței și al 27-lea penalty transformat, însă nu are decît 4 reușite în actualul sezon. 100 din cele 110 le-a semnat în Hexagon, iar 60 pe Parc des Princes.

"Recordurile sînt făcute pentru a fi doborîte. Sînt mulțumit c-am fost întrecut de un vîrf formidabil"
Pedro Pauleta, fost golgeter PSG

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează