INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - CROAȚIA 3-0

Luka Modric, nervos după Argentina - Croația: „Arbitrul e un dezastru” » Ce a spus despre Lionel Messi

Luka Modric // FOTO: Imago +14   FOTO
Luka Modric // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2022 07:24 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 09:19

Croația a pierdut clar în fața Argentinei, 0-3 în semifinalele Campionatului Mondial, iar la finalul partidei Luka Modric l-a criticat pe arbitrul Daniele Orsato.

Ce meciuri au mai rămas de jucat: 

Mijlocașul croat de 37 de ani a avut un discurs dur la adresa centralului italian, căruia i-a reproșat deciziile luate în timpul semifinalei. 

Legendarii Neville, Wright și Keane contestă penalty-ul primit de Argentina în semifinala cu Croația » Schimb tensionat de replici în direct la TV
Argentina - Croația
Legendarii Neville, Wright și Keane contestă penalty-ul primit de Argentina în semifinala cu Croația » Schimb tensionat de replici în direct la TV

Luka Modric, nervos după Argentina - Croația: „Arbitrul e un dezastru”

„Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar acum îmi e imposibil să nu o fac. Acesta a fost printre cele mai proaste arbitraje pe care le-am văzut. Nu vorbesc doar despre acest meci. M-a arbitrat de multe ori. E un dezastru!

La acea fază, nu a fost penalty. Nu vreau să-i iau din merite Argentinei, dar acel penalty ne-a terminat. Acum trebuie să ne revenim și să câștigăm meciul pentru locul 3”, a spus Luka Modric, potrivit TyC Sports.  

Am pierdut din cauza unui penalty care nu a fost. Nu vorbesc niciodată despre arbitraje, dar sunt erori grave, care ne costă.

- Mateo Kovacic, mijlocaș Croația

Modric, cuvinte de laudă pentru Messi și Argentina

Ulterior, căpitanul Croației a avut cuvinte de laudă la adresa lui Lionel Messi și a Argentinei. 

„Argentina a câștigat pe merit acest meci. Jucătorii ei au fost mai buni, meritau să câștige. 

Sper ca Messi să câștige acest Mondial. E cel mai bun jucător din istorie și îl merită. Face un turneu impresionant. Demonstrează cât e de mare în fiecare meci”, a adăugat jucătorul lui Real Madrid. 

Citește și: 

Devastatori! Cele mai tari statistici după ce Leo Messi și „Păianjenul” Alvarez au făcut ce au vrut cu Croația

„Argentina, privește cum te aplaudă Ronaldinho” » Gest superb de fair-play la semifinala Campionatului Mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
lapusneanul
lapusneanul  •  14 Decembrie 2022, 13:41
Postat de brera30 pe 14 Decembrie 2022, 10:36

Messi, nici nu trebuia sa joace in meciul cu Croatia. Dupa hentul din ultimul meci cu olanda, cand trebuia sa i-a cartonas rosu...

prostea , în momentul când a făcut henț nu avea cartonaș galben..te-ai gândit ca dacă lua galben la hent ( meritat) nu mai faulta de galben ?

tristan
tristan  •  14 Decembrie 2022, 13:04

Nu aveau ce căuta în semifinalele..s au calificat cu n șut pe poartă în 120 de minute..Era mult mai interesant un Brazilia vs Argentina....Echipa asta a Croației e mult mai slabă că și cea din 2018...

muzica
muzica  •  14 Decembrie 2022, 12:39

Daca la O-3,Croatia nu are fairplayul,sa recunoasca ca a fost net inferioara si cu Brazilia si cu Argentina,stau sa ma gandesc,aceasta echipa care are un portar formidabil,dar un joc de loc de mare ECHPA (un fel de CFR, de la noi !) !Ulciorul nu merge mereu la apa,fara sa se si mai sparga !Sau poate te asteptai ca si la UE,cum v-a ajutat ,pe nedrept Austria,sa intrati in -Schengen !VA LIPSESTE,SIMTUL REALITATII,AROGANTILOR !Ati scos Braziliia ,cu NOROCULloviturilor de departajare !Aveti deja O SEMIFINALA.deloc meritata !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează