INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  CFR CLUJ - INTER 0-3

Au rămas fără mijlocaşi » Gazonul din Gruia a făcut victime la partida dintre CFR şi Inter

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 21:23

Gabi Mureşan şi Rui Pedro s-au ales cu entorse după meciul de joi, în timp ce Godemeche are probleme musculare.

Gazonul din Gruia a cedat la primul meci oficial din 2013. Deşi suprafaţa de joc nu a fost una mocirloasă, brazdele rupte din teren au provocat accidentările unor jucători din ambele tabere. Primul a căzut Gabi Mureşan, o pierdere importantă pentru Paulo Sergio.

Jucătorul s-a ales cu o entorsă la glezna dreaptă şi va lipsi cel puţin două săptămîni. Şi Rui Pedro sau Felgueiras au suferit accidentări similare. Primul a fost înlocuit în minutul 71 şi a părăsit terenul susţinut de coechipierii săi. Portughezul va rata şi el cel puţin confruntarea de luni, de la Vaslui. Felgueiras acuză dureri, dar va putea juca în deplasarea din Moldova.

Mai mult, şi grecul Kapetanos s-a lovit din nou la glezna dreaptă, dar a rezistat pe teren pînă la final. Şi Inter s-a ales cu o pierdere importantă. Ranocchia va rata derby-ul cu AC Milan din cauza unei leziuni la genunchi.

Blestemul accidentărilor
CFR a avut parte de un sezon negru din perspectiva accidentărilor. Cele mai importante au vizat jucători din linia mediană. În tur, Bakary Sare şi Adam Vass au suferit accidentări de lungă durată, dar şi Ciprian Deac, ultimul recuperat între timp. Paulo Sergio are mari dificultăţi în a alcătui un prim unsprezece pentru disputa cu FC Vaslui. Godemeche are probleme musculare.

În condiţiile în care francezul nu va putea juca, Sergio mai are la dispoziţie doar trei mijlocaşi centrali în lot, pe Celestino, Muniru şi Obiora. Nigerianul se antrenează însă de doar două zile cu echipa, fiind ultimul jucător transferat de CFR în această iarnă.

4 accidentaţi grav au avut clujenii în acest sezon: Ronny, Sare, Vass şi Deac

"Cînd am văzut că se accidentează şi Mureşan îmi venea să-mi smulg părul din cap. Noroc că nu mai am păr. Cîteodată, ai senzaţia că şi universul complotează împotriva ta" (Arpad Paszkany)

ALTE ŞTIRI:

"Ne-au servit o lecţie de fotbal"
Arpad Paszkany a recunoscut superioritatea italienilor. "Am încheiat campania europeană cu un gust amar. Am luat o căruţă de goluri în două partide. Inter e o echipă mare din toate punctele de vedere. Ne-au servit o lecţie de fotbal. În tur, ne-au taxat de două ori după trei greşeli în tot meciul. A fost şi o diferenţă de ritm de joc. Pînă la urmă, 15 partide amicale nu fac cît una oficială", a spus Paszkany.

De ce au plecat Bastos şi Sougou
Criticat pentru faptul că şi-a cedat vedetele în această iarnă, Paszkany a explicat ieri de ce i-a transferat pe Bastos şi pe Sougou. "Greu să faci acum exerciţii de imaginaţie, legate de ce s-ar fi întîmplat dacă Bastos şi Sougou mai jucau la noi. Noi sîntem atractivi pentru jucători valoroşi, pentru că aceştia ştiu că vor fi lăsaţi ulterior să plece pentru oferte satisfăcătoare pentru CFR. Nu poţi lucra cu oameni nemulţumiţi, cu jucători cărora la refuzi transferul într-un campionat cu expunere mai bună", a declarat Paszkany.

Îl apără pe Felgueiras
Şeful "feroviarilor" nu şi-a pierdut încrederea în Mario Felgueiras, portarul care a greşit la a doua reuşită a italienilor: "Numai cine nu munceşte nu greşeşte. Cei mai mari portari ai lumii au comis astfel de erori, Kahn, Canizares şi mulţi alţii. Mario a fost salvatorul nostru în multe alte partide. Să fim serioşi, nu din cauza lui s-a pierdut această calificare".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
cfrclujole
cfrclujole  •  25 Martie 2013, 16:50

hdghg

cfrclujole
cfrclujole  •  24 Februarie 2013, 10:47
Postat de silvercloud pe 23 Februarie 2013, 18:20

CFR, o mare deceptie !! N-am vazut atitudine in joc, n-am vazut dorinta, n-am vazut ambitie... practic, au fost doua meciuri de antrenament pentru italieni !! Cu o astfel de mentalitate, nu vad cum echipa din Gruia ar putea prinde podiumul campionatului !! Sa speram ca jucatorii isi vor da drumul la joc, mi se par toti blocati psihic !! Evolutii jenante, sub asteptari, transferuri care pana acum n-au rupt gura targului !! Succes pe mai departe!!

Degeaba dorinta daca nu putirinta!:)) M-am uitat pe caseta tehnica a meciului si, in afara de scror, cifrele CFR-ului au fost mai bune decat cele ale lui Inter. Asa este! Mergem mai departe! Hai CFR!

silvercloud
silvercloud  •  23 Februarie 2013, 18:20

CFR, o mare deceptie !! N-am vazut atitudine in joc, n-am vazut dorinta, n-am vazut ambitie... practic, au fost doua meciuri de antrenament pentru italieni !! Cu o astfel de mentalitate, nu vad cum echipa din Gruia ar putea prinde podiumul campionatului !! Sa speram ca jucatorii isi vor da drumul la joc, mi se par toti blocati psihic !! Evolutii jenante, sub asteptari, transferuri care pana acum n-au rupt gura targului !! Succes pe mai departe!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close