INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  INTER - CFR CLUJ 2-0

Clujenii rămîn pînă luni în Italia şi speră la o minune joia viitoare la Cluj: ”Vom juca mai bine în retur”

Rui Pedro nu a avut succes în faţa interiştilor.
Rui Pedro nu a avut succes în faţa interiştilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 21:50

Deşi au pierdut la Milano, jucătorii clujenilor au declarat la unison că nu au jucat rău în faţa trupei lui Stramaccioni.

Tonul l-a dat antrenorul Paulo Sergio. "Noi am practicat un fotbal bun, dar Inter a fost cu golurile. Sînt foarte mîndru de prestaţia jucătorilor mei în faţa unei echipe imense. Dacă avem nevoie de un miracol pentru calificare? De ce miracol? E nevoie de muncă, mai avem 90 de minute, nu e nimic terminat. Şi Inter va trebui să muncească mult la Cluj. Jucătorii mei au arătat multă personalitate şi asta mă face să cred că nu e decisă echipa calificată", a spus antrenorul portughez.

Felice Piccolo crede că oportunismul lui Palacio a făcut diferenţa. "Sînt mulţi atacanţi în Italia care nu-şi fac simţită prezenţa în teren de fiecare dată, dar cînd trebuie să dea gol apar mereu la momentul potrivit. Aşa e cînd joci cu echipe italiene. Ai senzaţia că joci bine, că ai şanse să scoţi un rezultat bun. Inter nu a făcut un joc mare, dar uite că a cîştigat cu 2-0. Trebuie să pregătim şi mai bine returul de la Cluj", a spus Piccolo.

"Am făcut o primă repriză foarte bună, dar Inter ne-a penalizat la prima greşeală. Deşi a fost o seară neagră, CFR a jucat bine. E greu totuşi în faţa unei echipe mari din Europa" (Ricardo Cadu, fundaş CFR Cluj)

"Avem şanse minime la calificare, dar ne vom lupta pînă la capăt. Va trebui să încercăm să deschidem repede scorul la Cluj. Italienii ne-au invitat la atac, noi ne-am descoperit şi asta ne-a fost fatal" (Ionuţ Rada, fundaş CFR Cluj)

Cifrele meciului
Inter - parametru - CFR
12 - şuturi - 7
4 - şuturi pe poartă - 1
1 - cornere - 2
52,4% - posesie - 47,6%
80 - atacuri - 90

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cfrclujole
cfrclujole  •  20 Februarie 2013, 20:10

Sa speram! Bafta CFR!

elsopotyi
elsopotyi  •  16 Februarie 2013, 10:09

EU APRECIEZ JOCUL, SI FOTBALUL ARATA DE CFR.ATAT SE POATE, AU LUPTAT, SE VEDE DIFERENTA INTRE UN LOGAN, SI MERCEDES.DE SI DACA ECHIPA LUI LUCESCU CU 8-OPT- JUCATORI BRAZILIENUI NU A FACUT NUMAI EGAL CU DORTMUND NOI CU JUCATORI DIN DIVIZIA B AL ITALIEI AM FACUT FIGURA BUNA.BRAVO CFR.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  16 Februarie 2013, 08:11

Cluj rămâne cu onoarea de fi întâlnit pe Inter Milano. În loc de a se ruga după o minune, mai bine ar cumpăra jucători valorși.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează