INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  INTER - CFR CLUJ, JOI, ORA 22:05, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT1, DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mesajul lui Sougou către foştii săi colegi înaintea meciului cu Inter: "Jucaţi ca pe Old Trafford!"

Sougou a fost vîndut la Marseille pe 3 milioane de euro. Un alt milion a intrat în conturile fotbalistului, conform unei clauze din contractul său cu CFR
Sougou a fost vîndut la Marseille pe 3 milioane de euro. Un alt milion a intrat în conturile fotbalistului, conform unei clauze din contractul său cu CFR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 21:02

Transferat la Marseille, Sougou nu şi-a uitat foştii colegi înainte de confruntarea de mîine seară.

Chiar dacă şi-a îndeplinit un vis şi a reuşit să se transfere în Franţa, la Olympique Marseille, Modou Sougou (28 de ani) nu şi-a uitat foştii coechipieri din Gruia şi spune că le va ţine pumnii în disputa cu trupa lombardă.

"E o idee falsă că Inter nu mai este forţa din anii trecuţi. Are în continuare în primul unsprezece jucători fabuloşi ca Zanetti, Milito sau Cambiasso, care pot face oricînd diferenţa. Se vor întîlni două formaţii extrem de puternice, iar eu cred că diferenţa va fi făcută de mai multe episoade care se desfăşoară pe parcursul a două manşe. Sînt momente în care totul ţine de concentrare sau de noroc", a spus Sougou.

Senegalezul ştie cum trebuie să trateze clujenii meciul cu Inter pentru a putea spera la calificare la finalul celor două manşe: "Mesajul meu pentru ei este simplu. Să intre pe teren exact aşa cum au făcut pe Old Trafford şi să joace fiecare meci cum ar juca în continuare în Liga Campionilor! Au o şansă unică de a scrie o pagină extrem de importantă în istoria CFR-ului".

"La Cluj nu contează jucătorul"
Modou a oferit o replică surprinzătoare referindu-se la modul în care noile achiziţii vor reuşi să suplinească plecările de la echipa vişinie: "La CFR totul ţine de organizare. Fotbaliştii nu sînt atît de importanţi. Cel mai important lucru acolo este echipa. CFR a schimbat mereu jucători, dar nu şi-a pierdut niciodată identitatea, iar eu aşa am perceput reţeta succesului de la acel club. E adevărat că unele achiziţii au nevoie de timp, dar sînt convins că antrenorul a făcut tot posibilul pentru a grăbi acest proces pentru nou-veniţii din această iarnă".

"Dacă vor crede cu adevărat în şansa lor şi nu vor privi Interul ca o echipă invincibilă, sînt convins că foştii mei colegi vor avea toate şansele pentru a se bucura de o calificare" (Modou Sougou, atacant Marseille)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
silvercloud
silvercloud  •  13 Februarie 2013, 15:32

Hai CFR !! Hai Steaua !! Hai baietii !! Aveti o sansa unica... folositi-o !!

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  13 Februarie 2013, 14:07

Hai CFR si Steaua...luptati pentru noi !!

cfrclujole
cfrclujole  •  13 Februarie 2013, 12:43

Forta CFR!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează