INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  KOLN ALĂTURI DE GERMANIA

Alex Ioniţă i-a transmis un mesaj lui Podolski: "Ia-le pielea spaniolilor!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2010 00:00

Întreaga lume e cu ochii pe Campionatul Mondial din Africa de Sud şi pe semifinala din această seară dintre Germania şi Spania!

Colegii lui Lukas Podolski de la FC Koln, printre care şi fostul jucător al Rapidului, Alexandru Ioniţă i-au trimis atacantului naţionalei Germaniei un fax chiar în cantonamentul din Africa de Sud. Ofiţerul de presă al clubului a redactat un mesaj pentru Podolski, apoi toţi jucătorii au semnat pe aceea foaie.

"Dragă Poldi, dragă Lukas. Îţi dorim toate cele bune şi mult succes. Clubul tău e alături de tine, te susţine din toată inima. Sîntem mîndri de tine, pentru că faci parte din echipa noastră şi ne reprezinţi atît de spectaculos la Campionatul Mondial. Credem în tine şi sîntem bucuroşi de tot ce faci. Mult succes, ia-le pielea spaniolilor, apoi olandezilor în finală!", a fost mesajul transmis de jucătorii lui Koln, lui Podolski.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
skrap
skrap  •  08 Iulie 2010, 00:47

=)), nu vrei tu sa imi ei piele dintre picioare?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează