INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  OLANDA - SPANIA, AZI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Aproximativ 100.000 de suporteri s-au strîns la Amsterdam pentru a urmări finala CM!

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2010 00:00

Aproximativ 100.000 de persoane s-au strâns, duminică, la Amsterdam, pentru a urmări pe un ecran uriaş finala Cupei Mondiale din Africa de Sud, dintre Olanda şi Spania, informează AFP.

"Le cerem oamenilor să nu mai meargă în Museumplein, din motive de securitate, dar şi pentru că nu vor putea vedea nimic", a declarat un purtător de cuvânt al Primăriei, Bas Brujin. În Museumplein, o piaţă din Amsterdam acoperită cu gazon şi aflată în faţa Rijksmuseum, au loc 100.000 de persoane, iar capacitatea maximă a fost deja atinsă, a precizat Brujin la ora 19.00.

Purtătorul de cuvânt a precizat că numeroase alte persoane se îndreaptă spre acest loc. "Atmosfera este frumoasă", a declarat, la rândul său, un purtător de cuvânt al poliţiei din Amsterdam, Rob van der Veen. "Dacă va fi necesar, vom închide anumite artere ce duc la Museumplein", a precizat el.

Finala Cupei Mondiale din Africa de Sud, Olanda - Spania, este programată la ora 21.30, pe stadionul Soccer City din Johannesburg.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ervfr
ervfr  •  11 Iulie 2010, 23:31

Am fost la Museumplein dupa meciul cu Brazilia si am simtit pe propria piele ce inseamna bucuria dusa la extrem::))

feurdean
feurdean  •  11 Iulie 2010, 21:24

Cu un program de munca la libera ta alegere, colaborezi cu mine,lucrezi cand ai tu chef, numai pe internet, mai putin de 2 ore pe zi, te invat totul clar si pas cu pas si castigi lunar peste 504$, cu adevarat la nivel occidental. Detalii la email [email protected]

Vezi toate comentariile (2)
Comentează