INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  

Ashley Cole stîrneşte furie în Insulă: "Urăsc Anglia şi pe toţi oamenii din ea!" :X

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2010 00:00

Ashley Cole nu pare să pună prea mult accent pe spiritul naţional deşi a îmbrăcat de 65 de ori tricoul reprezentativei Angliei.

Dezamăgit de felul în care presa şi suporterii au tratat evoluţiile echipei naţionale în Africa de Sud, Ashley a postat la status un mesaj sugestiv în momentul în care a apărut online pe un site de socializare: "Urăsc Anglia şi pe toţi oamenii din ea!".

Fundaşul lui Chelsea a fost unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti din lotul lui Fabio Capello la World Cup şi a scăpat de criticile acide ale mass-mediei după evoluţii decente în toate meciurile disputate de britanici. Totuşi, situaţia tinde să se schimbe radical după dezvăluirea făcută de presă.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  30 Iunie 2010, 16:47

Omul asta are tot dreptul sa fie frustrat. Ati avut asteptari mult prea mari de la Anglia. Este exact acelasi lot care nici macar nu a fost in stare sa se califice la Europenele din 2008 si voi ii dadeati printre favoritii la mondiale. Ati pus prea multa presiune pe ei. Este si normal sa rabufneasca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează