INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  AUSTRALIA - SERBIA 2-1

Australia a învins pe Serbia, dar a ratat calificarea în optimi » "Canguri" visători

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2010 00:00

Australia a reuşit să învingă Serbia lui Radomir Antici, dar 2-0 nu a fost suficient pentru calificarea în faza eliminatorie a turneului.

Serbia a început tare partida, Krasici ratînd două ocazii imense de gol. Kuzmanovici şi Ivanovici l-au pus şi ei la încercare pe Scwarzer, dar fără rezultat. Centrările l-au căutat în zadar pe Zigici în careul advers, dar "cangurii" au reuşit să respingă tot.

Au ieşit la rampă şi australienii, dar Cahill nu l-a putut învinge pe Stojkovici cu capul din 6 metri. Ratările sîrbilor au continuat şi în repriza secundă, dar cei care au deschis scorul au fost "galben-verzii".

Cahill l-a învins pe Stojkovici cu capul din 10 metri, pentru ca Holman să majoreze diferenţa 2 minute mai tîrziu. Cum Germania conducea cu 1-0 Ghana, "cangurii" mai aveau nevoie de două goluri pentru a merge în optimi.

Nemţii nu i-au ajutat deloc, iar sîrbii au reuşit să le spulbere orice speranţă în minutul 82, marcînd  prin Pantelici după o gravă eroare a lui Schwarzer. Dacă ar fi reuşit să egaleze, sîrbii ar fi urcat pe treapta a doua, trimiţînd acasă Ghana.

N-a fost să fie. Australia a învins cu 2-1, dar ambele echipe spun "Adio" Mondialului.



SERBIA PREZENTARE AUSTRALIA
Mergi pe Serbia
PARIURI Mergi pe Australia
Nemanja Vidici
VEDETA Tim Cahill
Lotul ECHIPA Lotul
Radomir Antici ANTRENORUL

Pim Verbeek

UEFA
CUM S-AU CALIFICAT AFC

*Click pe nume pentru a deschide paginile

 

Sîrbii şi australienii îşi joacă astăzi ultima şansă de calificare în optimi.

Click aici pentru liveVIDEO!

Dacă europenii îşi au soarta în propriile mîini, avînd optimile asigurate în cazul unui succes, "cangurii" stau la mîna rezultatelor chiar şi în cazul unei victorii. Înfrîngerea cu 4-0 în faţa Germaniei le-a zdruncinat golaverajul, iar un egal al nemţilor cu Ghana le-ar compromite aproape orice şansă.

Serbia a dezamăgit în primul meci cu Ghana, dar s-a revanşat în derby-ul cu Germania, reuşind să cîştige cu 1-0. Deşi au acelaşi număr de puncte ca şi nemţii, egalul nu e o soluţie din cauza golaverajului inferior.

Tim Cahill va reveni în tabăra "cangurilor", după ce a fost suspendat în urma roşului primit în prima etapă. Rămîne de văzut dacă va reuşi să îşi poarte echipa spre optimi aşa cum a reuşit în 2006.

Click aici pentru comentariul liveTEXT al partidei!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
milan6
milan6  •  24 Iunie 2010, 00:41

vai nu pot crede! unde a fost Marele Spirit Sarbesc? sau au venit la Mondial sa-i bata doar,in conceptia lor,pe urmasii fascistilor?

pohfala
pohfala  •  24 Iunie 2010, 00:26

se pare ca pe multi a indus in eroare grupa slaba de calificare la CM a Serbiei, cine se astepta ca Serbia sa fie ultima in grupa (si fara noroc ar fi fost si cu 0 puncte)

booba
booba  •  23 Iunie 2010, 23:41

Australia a reuşit să învingă Serbia lui Radomir Antici, dar 2-0 nu a fost suficient pentru calificarea în faza eliminatorie a turneului. asta nu trebuie sa mearga la "gafe"???? Sunteti de tot kuru

Vezi toate comentariile (6)
Comentează