INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  BRAZILIA - COASTA DE FILDEŞ, AZI, 21:30, TVR 1 ŞI GSP.RO

Brazilienii fac orice ca starul lui Chelsea să nu joacea » Atac la Drogba

Articol de - Publicat duminica, 20 iunie 2010 00:00

Brazilienii contestă la FIFA autorizaţia ivorianului de a juca folosind orteza de silicon ce-i protejează braţul rupt, iar Julio Cesar avertizează că Didier e periculos la fazele fixe.

Chiar cu braţul rupt şi operat acum două săptămîni, Drogba rămîne sperietoare pentru Brazilia. Folosit 24 de minute de Eriksson contra portughezilor, căpitanul ivorian are şanse mari să fie titular. Dar sud-americanii vor să-l împiedice să intre diseară. Nu i-au pregătit un plan secret de anihilare, ci au contestat ieri autorizaţia de joc primită de Didier de la FIFA.

Jose Luis Runco, medicul "naţionalei", consideră că protecţia specială din silicon pe care Drogba o poartă pe sub tricou la mîna dreaptă e un pericol pentru integritatea fizică a jucătorilor, iar Federaţia de la Rio a cerut oficial să-i interzică utilizarea ei. Şi portughezii au protestat marţi, însă ce folos dacă arbitrul Larrionda şi FIFA şi-au impus punctul de vedere!

Mai există un motiv de teamă pentru Julio Cesar. Portarul lui Inter ştie cît de letal este Didier la fazele fixe: "Chiar dacă Ronaldo îi este superior ca tehnică, Drogba e un atacant de careu care ştie să finalizeze, mai ales cu capul. Execută extraordinar şi loviturile libere".

Revedere după 21 de ani
Eriksson şi Dunga se reîntîlnesc ca adversari, după ce în stagiunea 1988-'89 au lucrat la Fiorentina. Suedezul, care l-a antrenat pe mijlocaşul brazilian, îşi aminteşte că "ştia totul despre fotbal. Era fantastic şi în atac, şi în apărare". Dunga i-a întors imediat complimentul: "Nu mă surprinde că ivorienii au o trupă excelent organizată. Nu e deloc uşor să le dai gol".

Trening termoizolator
După ce a tremurat în poartă cu nord-coreenii, Julio Cesar şi-a luat măsuri şi va purta un trening termoizolator: "Aşa mă simt mai protejat de frig şi mă pot concentra doar la joc".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
duckzila
duckzila  •  20 Iunie 2010, 12:22

eu nu mai inteleg nimic...nu voi ati scris acum o saptamana ca tocmai portugalia si a dat acordul ca drogba poate juca?!?!?! ... si acum spuneti ca s au opus...chiar asa?...scrii tampenii numa sa sune bine articolu??

danipiratu
danipiratu  •  20 Iunie 2010, 10:18

mai fratitilor se scrie proteza nu orteza....eu chiar nu inteleg e asa de greu ca unu dupa ce scrie ceva sa isi verifice ceea ce a scris?ati ajuns pe pile acolo fratilor?ca scrieti numai prostii

fantastyck
fantastyck  •  20 Iunie 2010, 09:34

"sa nu jocea' :)) foarte faina exprimarea pseudo-ziaristilor !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează