INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - SPANIA, MIERCURI 21:30

Caracatiţa Paul a decis: "Spania joacă finala Campionatului Mondial!"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2010 00:00

Celebra caracatiţă oracol a oferit astăzi răspunsul milioanelor de fani referitor la echipa care se va califica în finala Campionatului Mondial din acest an. Aşteptată cu sufletul la gură de toţi fanii nemţilor, astăzi în bazinul caractiţei au fost introduse cele două paralelipipede de sticlă, unul cu steagul Germaniei, iar cel de-al doilea custeagul Spaniei.

 

Paul, pentru că aşa o cheamă pe caracatiţă a indicat corect pînă acum victoriile nemţilor în faţa Ghanei, Australiei şi Angliei, eşecul din meciul cu Serbia şi victoria în faţa Argentinei! Iar astăzi a dat răspunsul la întrebarea "Cine cîştigăm confruntarea dintre Germania şi Spania?". Alegerea caracatiţei: SPANIA!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
feurdean
feurdean  •  15 Iulie 2010, 13:57

Ideea de siguranta a locului de munca apartine trecutului. Lumea s-a schimbat si reusesc sa traiasca mai bine doar cei care stiu sa se adapteze acestei noi lumi. Iti voi explica in detaliu cum sa castigi cu adevarat bani pe internet,lucrezi 2 ore pe zi si poti castiga peste 504$ lunar. Detalii la email [email protected]

pinteat
pinteat  •  08 Iulie 2010, 08:15

pana la urma eu m-am dus si am bagat banii pe spania..:))) are cineva ceva de zis???

aureltg
aureltg  •  08 Iulie 2010, 01:49
Postat de nttflox pe 06 Iulie 2010, 17:10

Nu e bine. A gresit. Tin enorm sa bata Germania. Ma plictiseste Spania de mor, adorm la meciuri. Parca vad temporizarea lui Angelo Niculescu dupa ce dau gol. Aia nu e echipa. M-am saturat de piticoti care-si lipesc mingea de picioare si cauta crapatura din aparare.

nu te pricepi la fotbal. piticii barcelonei sunt cei mai buni din europa de vreo 3 ani, iar spania joaca exact in stilul barcelonei: plimba mingea pana intra-n poarta

Vezi toate comentariile (18)
Comentează