INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CM 2010

Daniel Niculae: "Eliminarea Franţei nu pică bine pentru România"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2010 00:00

Atacantul lui AS Monaco explică de ce rezultatele ruşinoase ale Franţei vor avea un impact negativ asupra României.

"Eliminarea Franţei nu pică bine pentru România. Era mai bine să ajungă mai sus în acest turneu, pentru că ar fi avut altă stare de spirit la meciul din toamnă cu noi.

Aşa vor avea o motivaţie în plus, fiindcă vor să se reabiliteze. Oricum în Franţa nu erau aşteptări foarte mari de la acest mondial. Acum va fi altceva la naţionala lor, odată cu venirea lui Laurent Blanc", a declarat Daniel Niculae în Evz.

Francezii au încasat alaltăieri prima înfrîngere din istoria întîlnirilor cu reprezentativa Mexicului. Rămîn însă cu alte cinci victorii şi două remize, 15 goluri marcate şi şase încasate. Prima întîlnire dintre cele două "naţionale" s-a derulat la CM 1930, din Uruguay, unde "Les Bleus" au cîştigat cu 4-1.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
lenan
lenan  •  19 Iunie 2010, 19:49

Toata lumea stie ca fotbalistii nu au nimic in cap, insa tu esti o incununare minunata a acestei teoreme. Adica care va sa zica daca urcau mai sus, li se urca la cap, si-i batea Romania, 'ai? Mai baietica, atata timp cat in nationala au loc d'alde ca tine, n-o sa batem nici macar o echipa de prima liga din Franta, daramite nationala. Hai gugi d'aici, ca atata stii sa faci.

thebluestlion
thebluestlion  •  19 Iunie 2010, 16:37

Declaratia e cam stupida, vom prinde o Franta mai slaba ca niciodata in aceste preliminarii, parca vad ca ei termina pe 3 si noi pe 4.

sido7000
sido7000  •  19 Iunie 2010, 13:37

Ce speranta ne dai tu ma noua cu declaratia asta?Cand o sa aveti ma si voi spirit de invingatori?Ce dracu ma din 22 de milioane s-au gasit 22 de fatalai la nationala. De unde e frica asta dementa?Francezii sunt 0 dar voi sunteti 0 absolut.Eu sa fiu antrenor nu te-as mai lua la nationala dupa declaratia asta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează