INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  FRANŢA - MEXIC, AZI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Domenech revigorează linia ofensivă prin intrările lui Henry şi Malouda » La atac

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2010 00:00

Raymond Domenech învaţă din greşeli. "Nu mai ştim să atacăm" a fost caracterizarea partidei de debut cu Uruguayul, 0-0, iar selecţionerul francez ia măsuri: diseară, contra Mexicului, face mutări de la mijloc în sus special ca să anime ofensiva.

Din schemă ies Gourcuff, inexistent la coordonare şi la conexiunea cu Anelka, şi Govou, fără suflu în banda dreaptă. În locul lor vor intra Malouda, iertat după cîteva ieşiri nervoase, şi Henry. Preferat mai puţin experimentatului Gignac, ultimul va evolua în centrul atacului, de unde Anelka va fi mutat în dreapta, aşa cum evoluează adesea la Chelsea.

Modificările îi vor aduce o mai mare libertate de mişcare lui Ribery. Dezamăgitor cu sud-americanii, "Franck nu poate, de această dată, să se mai ascundă", l-a înţepat cotidianul "Le Parisien" deoarece "acum va juca exact unde îi place, putînd să-şi etaleze celebrele pătrunderi din stînga spre centrul careului advers".

14 noiembrie 2009 e data cînd a înscris ultima dată un atacant pentru Franţa, gol Anelka în barajul din Irlanda

Refuzaţi de FIFA
Domenech a trebuit să renunţe la Carrasso. Portarul lui Bordeaux a suferit o leziune musculară care îl împiedică să continue la Mondial. Francezii au vrut să-l aducă în loc pe Ruffier (Monaco), dar FIFA a refuzat fiindcă listele de CM nu mai pot suferi modificări.

Marquez recuperat
Cu probleme la coapsa dreaptă în urma partidei din deschidere împotriva Africii de Sud, Rafa Marquez s-a refăcut la timp pentru partida cu "cocoşii". Deşi mai resimte dureri, mijlocaşul mexican al Barcelonei este foarte determinat să fie diseară pe gazon: "Pentru nimic în lume nu vreau să ratez această partidă. Am prieteni destui printre francezi, dar joi nu voi ţine cont absolut deloc de aşa ceva".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
roman_paranoic
roman_paranoic  •  17 Iunie 2010, 02:10

Gourcuff a fost inexistent pentru ca nimeni nu vroia sa ii paseze. Vor juca la fel de bine ca Real Madrid, adica prost.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează