INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  PARIURI

Gazeta Sporturilor vă oferă un model de joc pentru Mondial! Pariază cu prietenii!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2010 00:00

Pe durata Campionatului Mondial, Gazeta vă propune un joc în care vă puteţi verifica aptitudinile de gambler.

Gazeta Sporturilor vă oferă şi un model de joc: (CLICK PE POZĂ PENTRU A MĂRI)
# Jocul poate cuprinde un număr oricît de mare de jucători. Fiecare îşi completează propriul tabel (tabele) şi toate variantele sînt strînse la un loc, astfel încît, în fiecare zi, participanţii pot avea acces la scorul general. Se poate fixa un pariu de genul o ladă de bere pentru fiecrea variantă jucată, sau orice altceva. La final, cel care acumulează cele mai multe puncte ia tot potul.

# Scorul exact aduce 3 puncte, iar pronosticul corect un punct. Sînt permise şi combinaţii de genul: Africa de Sud - Mexic, 3-2, pronostic X

# Concursul continuă şi după faza preliminară astfel: după aflarea echipelor calificate din grupe, se fac noi tabele, pentru meciurile din "optimi". La fel se procedează şi pentru toate celelalte faze, inclusiv la finală. Punctele se adună în continuare (3 scor exact, 1 pronostic final)

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (8)
chaos1923
chaos1923  •  07 Iunie 2010, 12:45

s-au inspirat si ei de la gamebookers :)) numai ca n-au trimis prin posta programul, ci au facut unul si l-au pus pe net :))

sorynacyo_stelystu
sorynacyo_stelystu  •  07 Iunie 2010, 12:20

@ shot, deci in cazul in care meciul s termina egal primesti 1 pct, daca s termina 3-2 primesti 3 pcte. nu trebuie neaparat k pronosticul sa fie in concordanta cu scorul exact

 •  07 Iunie 2010, 09:11

www.pronosprit.ro, daca vreti sa tineti o evidenta si sa faceti un chef la sfarsit.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează