INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  PARAGUAY - SPANIA 0-1

Arbitrul Batres a făcut spectacol în repriza a doua la Paraguay - Spania

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2010 00:00

După o primă repriză care nu i-a ridicat mari probleme, centralul guatemalez Carlos Batres a jucat un rol mult mai important la reluare.

Mai întîi, a acordat corect penalty după ce Pique l-a tras de mînă pe Cardozo, apoi a indicat uşor o lovitură de pedeapsă la o cădere în careu a lui David Villa, şicanat de Alcaraz. Xabi Alonso a executat, Villar nu a putut interveni, dar Batres a cerut repetarea execuţiei!

Mijlocaşul lui Real Madrid a bătut din nou, însă de această dată goalkeeperul advers a ghicit colţul. Fabregas a ajuns primul la mingea respinsă, l-a evitat pe căpitanul sud-americanilor, şi a fost agăţat clar de acesta, însă Batres a lăsat jocul să continue.

Cum ţi s-a părut prestaţia guatemalezului?

"E cel mai slab arbitru guatemalez. Cred că va fi principala armă a Spaniei împotriva noastră"
Jose Luis Chilavert, fost internaţional paraguayan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
putregaiu
putregaiu  •  04 Iulie 2010, 00:16

mai tractoristule care ai scris articol de 3randuri pe genunchi, printeaza-l si foloseste-l la toaleta ca acolo e locul tau si al tuturor mizeriilor care cauta raca si scandal... macar ia telecomanda si deschide televizorul pe canalele germane, franceze, engleze sa vezi acolo discutii adevarate si reportaje despre fotbal nu eternul "a fost sau n-a fost" "arbitrajul e de vina" si alte mizerii tipic romanesti HUOOOOOOO

varza00
varza00  •  03 Iulie 2010, 23:56

Caracteristic. In loc sa comentam ca acolo se joaca fotbal si nu se fac plimbari si cazaturi in iarba asa cum se intelege acest sport in romania noi avem treaba cu arbitrajul. Mai ziaristule dute si tu acasa ca te-o fi asteptand cineva.

fotbalfan
fotbalfan  •  03 Iulie 2010, 23:54

exact asa. sunt de acord!de fapt, prestati centralului guatemalez a fost mult mai buna decat cea a jurnalistilor romani !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează