INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - ANGLIA ÎN OPTIMILE DE FINALĂ ALE CAMPIONATULUI MONDIAL

Joe Cole: "Nu îmi place să ni se spună Generaţia de Aur, nu am cîştigat nimic"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iunie 2010 00:00

Joe Cole a cerut ca fotbaliştii din actuala echipă să nu mai fie numiţi "Generaţia de Aur", deoarece nu au câştigat niciun titlu, informează AFP.

"Nu ne place să fim numiţi Generaţia de Aur. Această denumire ne-a fost impusă. Nu ne place pentru că nu am câştigat nimic. Îmi amintesc de echipa Portugaliei, care a primit aceeaşi denumire şi nu a câştigat nimic niciodată. Vrem să câştigăm ceva, iar atunci putem fi numiţi aşa", a declarat Cole cu o zi înainte de meciul cu Germania, din optimile Cupei Mondiale.

Joe Cole crede că Anglia poate face o performanţă notabilă de această dată. "Cred că acum putem reuşi. Nu am simiţit acest lucru la turneele precedente. Mereu s-a spus că putem realiza ceva, dar acum chiar cred că este momentul nostru", a afirmat Cole.

"Am făcut un meci excelent cu Slovenia şi abia aşteptăm să jucăm cu Germania", a declarat jucătorul.

De mai mult de zece ani, "Generaţia de Aur" este denumirea dată jucătorilor care au astăzi peste 30-35 de ani şi care, alături de David Beckham, au eşuat la marile turnee importante.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează