INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ARGENTINA - GERMANIA 0-4

Maradona e tentat să renunţe

Articol de - Publicat duminica, 04 iulie 2010 00:00

Maradona nu şi-a dat demisia, dar a spus că "nu mai am forţă pentru nimic".

Diego Armando Maradona era terminat după dezastrul cu Germania (0-4). Fizic şi psihic. La conferinţa de presă a spus resemnat: "Nu mai am forţă pentru nimic. Cel care va veni trebuie să urmeze drumul meu". Moment de slăbiciune sau Diego îşi anunţă astfel retragerea? Ulterior şi-a recăpătat siguranţa şi a nuanţat, "trebuie să vorbesc cu familia", parcă aşteptînd ca federaţia argentiniană să fac primul pas.

Despre meci? El Pibe d'Oro nu şi-a făcut nici un moment autocritica pentru umilinţa suferită. A găsit un alibi în "multele ocazii pe care Argentina le-a ratat" şi a spus că e "mîndru de jucători". Totodată,  a refuzat să recunoască meritele adversarului. A pretins că "noi i-am ajutat pe nemţi". Şi-a admis doar că trupa lui Low "a venit cu unele idei pe care nu le arătase niciodată pînă acum, de la startul Mondialului".

"E o înfrîngere dureroasă. Ştiam că nemţii joacă excelent pe contraatac, dar n-am reuşit să ne opunem"
Carlos Tevez, atacant Argentina

"Cînd baţi Argentina cu 4-0 îţi cauţi cuvintele. Sper ca echipa să mă ducă în finală pentru ca acolo să dau golul decisiv"
Thomas Muller, atacant Germania

"Maradona nu m-a surprins. Ştiam că vor fi în dificultate la mijloc, pentru că nu se puteau apăra în trei. Am profitat din plin"
Joachim Low, selecţioner Germania

Mondialul în presă
Rîd acum şi brazilieni!
După ce ziarul argentinian "Ole" i-a ironizat pe Kaka şi compania în urma eşecului cu Olanda, titrînd "Brazilia 2014" şi "Cumpăraţi-vă LCD", a venit rîndul lui Maradona să fie ţinta glumelor. "O Globo" s-a revanşat cu titlul simplu, dar sugestiv: "Hahahahahahaha!". "Lance" a concluzionat: "Acum te poţi întoarce acasă Argentina. Germania va merge în semifinale".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ciupi0812
ciupi0812  •  04 Iulie 2010, 10:28

cand a zis ca "cel care va veni trebuie sa urmeze drumul meu", a realizat ca, de fapt, 4-0 nu este chiar cel mai mare scor posibil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează