INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  GERMANIA

Michael Ballack: "Nu-mi pare rău că l-am criticat pe Low"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2009 00:00

Căpitanul echipei naţionale a Germaniei, Michael Ballack, a afirmat, luni, că nu regretă criticile pe care i le-a adus selecţionerului Joachim Low, care l-a convocat pentru meciul amical cu Norvegia, informează AFP.

"Nu regret nimic din ceea ce am spus, au fost critici constructive. Echipa este puternică şi vrem să continuăm pe acelaşi drum, să câştigăm partide şi să fim criticaţi când nu se întâmpla acest lucru. Eu nu am nici o problemă cu cei din conducerea echipei", a afirmat mijlocaşul lui Chelsea, care va evolua miercuri în meciul său cu numărul 90 în tricoul naţionalei.

Jucătorul în vârstă de 32 de ani a afirmat acum câteva luni că regretă lipsa de respect a lui Low faţă de jucători precum Torsten Frings, care a fost ţinut rezervă în partidele din preliminariile CM 2010 cu Rusia şi Ţara Galilor.

După finala EURO 2008, pierdută în faţa Spaniei, Ballack a evoluat doar în două partide din ultimele şase întâlniri ale naţionalei, din cauza faptului că a fost supus unei intervenţii chirurgicale în luna octombrie. El a lipsit la ultimul meci amical, pierdut în faţa Angliei, la fel ca şi Frings, care a jucat decât 6 minute în partida cu Rusia, iar ambii sunt în lotul pentru amicalul cu Norvegia, care va avea loc la Dusseldorf.

Selecţionerul Joachim Low a afirmat luni, într-un interviu, că cei doi jucători sunt foarte importanţi pentru echipa naţională şi relaţia cu ei este bună, în ciuda unor tensiuni care au existat în trecut.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  09 Februarie 2009, 19:52

bineinteles. Ballack si Frings sunt doi jucatori determinanti pentru Mannschaft. Iar gestul lui Ballack denota ca ceea ce a spus nu a spus doar la nervi sau ... e ceea ce a simtit si ce simte in continuare. E normal ca nu si-a schimbat parerea. Bafta Ballack, bafta Germania si mult noroc autorului :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează