INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CAD CA SPICELE

Nemţii l-au pierdut şi pe Westermann

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2010 00:00

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, are probleme tot mai mari cu lotul pentru Mondialul 2010.

 

După amicalul cu Ungaria, de sîmbătă seară, i s-a mai accidentat un jucător: Heiko Westermann (foto). Fundaşul lui Schalke a suferit o leziune serioasă la gleznă şi medicii au ajuns în cursul zilei de ieri la concluzia că nu poate fi recuperat în timp util pentru a fi luat la Mondialul 2010.

Westermann e al 5-lea pe lista absenţilor de la CM, după portarul titular Adler, căpitanul Ballack, Rolfes şi Trasch. În locul lui, după toate probabilităţile, va fi adus Mats Hummels de la Borussia Dortmund.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
vladutzzz89
vladutzzz89  •  31 Mai 2010, 11:13

hummels este foarte bun...a fost juniorul lui bayern...... si are un avantaj fata de westermann...e TANAR!!!!!!! bine, westermann avea experienta de partea lui..si faptul ca e polivalent!

 •  31 Mai 2010, 09:49

Inlocuitorul hummels va deveni in curand unul din cei mai buni fundasi din lume. Are niste calitati de fotbalist modern senzationale ca fundas central forta, viteza si thenica de a construi atacuri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează