INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - ANGLIA 4-1

Neuer: "Cred că mingea a fost doi metri în poartă. Reacţia mea i-a păcălit pe arbitri"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2010 00:00

Portarul echipei naţionale a Germaniei, Manuel Neuer, a declarat că şi-a dat seama că mingea şutată de mijlocaşul englez Frank Lampard a trecut de linia porţii dar felul rapid în care a reacţionat, ca şi cum balonul ar fi fost încă în teren, i-a păcălit pe arbitrii întâlnirii, informează Daily Mail.

"Am încercat să nu reacţionez faţă de arbitru şi doar să mă concentrez pe ce s-a întâmplat. Mi-am dat seama că mingea a fost după linie şi cred că felul în care m-am comportat l-a păcălit pe arbitru care a crezut că balonul nu a trecut de linie", a spus Neuer.

Neuer crede că mingea şutată de Lampard a trecut cu doi metri de linia porţii. "Apoi am văzut la televizor, în camera de control doping, ce s-a întâmplat. Da, a fost după linie. Ar fi trebuit să fie gol pentru Anglia. Probabil au fost doi metri", a mai spus Neuer, informează Mediafax.

Fostul internaţional şi selecţioner al Germaniei, Jurgen Klinsmann, actual comentator pentru postul ESPN, consideră că este o ruşine faptul că Angliei nu i s-a validat golul. "Acela a fost un gol. Este o ruşine", a spus Klinsmann.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, duminică, la Bloemfontein, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Angliei, în optimile de finală ale turneului din Africa de Sud.

În minutul 38, la scorul de 2-1, Frank Lampard a şutat din afara careului, balonul a lovit transversala şi a căzut, cu toată circumferinţa, dincolo de linia porţii însă arbitrul uruguayan Jorge Larrionda nu a validat reuşita mijlocaşului englez.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (6)
dzehand
dzehand  •  29 Iunie 2010, 06:18

b(ai)bianca, Asta numesti tu fair play? Parc-am mai citit de-astea: I-am pacalit. Care-i problema?

bbianca
bbianca  •  28 Iunie 2010, 15:25

....declaratie "fair play".....;))

roman_paranoic
roman_paranoic  •  28 Iunie 2010, 13:53

Toti cei care comentati ca nu vreti proba video, ati fi avut alta parere daca golul neacordat fusese marcat de Marica pentru Romania.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close