INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  OLANDA - SPANIA, ASTĂZI 21:30

Olanda-Spania este ultimul meci din cariera lui Giovanni van Bronckhorst!

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2010 00:00

Căpitanul echipei naționale a Olandei, Giovanni van Bronckhorst, va juca în această seară ultimul său meci ca fotbalist. Fundașul stînga de 35 de ani îşi poate încheia cariera într-un fel în care visează orice jucător, dacă Olanda va învinge Spania în finala Cupei Mondiale. Aflat la a 106-a sa prezență în naționala batavă, ultima, poate coincide cu primul titlu mondial al țării pe care o reprezintă.

Fostul jucător de la Arsenal şi Barcelona consideră că Spania este o echipă foarte bună, dar are mare încredere în maturitatea jucătorilor olandezi. "Spania este o echipă cu multe calităţi, dar şi noi sîntem în finală şi merităm să fim acolo. Nu s-ar putea un meci mai bun de adio pentru mine. Aş putea să spun «La revedere» cu trofeul în mîini", a declarat van Bronckhorst.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
a.d.y.
a.d.y.  •  11 Iulie 2010, 13:56

Și ar fi păcat să nu ridice cupa, Olanda a fost cea mai constantă echipă ca nivel de joc, are o generație foarte bună și ăsta e apogeul. Eu sper ca Olanda să facă un meci mare și să câștige, ar merita.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează