INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  NU DOAR NOI

Portugalia s-a făcut de rîs: doar 0-0 în testul cu Insulele Capului Verde

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2010 00:00

Rezultatul de 0-0 cu care "naţionala" României Under 20 a terminat recent partida cu foarte modesta echipă a Insulelor Capului Verde a fost considerat o mare ruşine.

 

Se întîmplă însă şi la case mult mai mari. În plină pregătire pentru Mondial, reprezentativa Portugaliei s-a făcut de rîs tot în faţa aceleiaşi formaţii din vestul Africii. Scorul a fost identic, 0-0, deşi lusitanii l-a avut tot meciul pe teren pe Cristiano Ronaldo. Selecţionerul Carlos Queiroz i-a folosit pe Eduardo - Paulo Ferreira (68 Miguel), Ricardo Carvalho (46 Ricardo Costa), Bruno Alves, Coentrao - Pedro Mendes (58 Tiago), Miguel Veloso (46 Raul Meireles), Deco (58 Danny) - Nani, Liedson (46 Hugo Almeida), Cristiano Ronaldo.

Veste şi mai proastă: Tiago s-a accidentat şi ar putea pierde Mondialul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  26 Mai 2010, 01:34

Mi-ar placea sa si-o ia Portugalia si la Mondiale de la toti. Nu-mi place C. Ronaldo si de fapt, dupa blatul de aseara, nu-mi place intreaga echipa. Le urez o sincera eliminare rapida.

 •  25 Mai 2010, 19:37
Postat de pe 25 Mai 2010, 15:22

sa le suguvunugeti puguvunula la aia micii de cacavanati ce sunteti si analfabeti in fotbal aia micii pe care ii injurati acum cateva zile ca vezi Doamne ce rusine au patit... ! uite ca astia din capu verde au invatat si ei fotbal...

mai mare prost ca tine n am vazut pan acum! esti un exemplar pe cale de disparitie! esenta de prost!

 •  25 Mai 2010, 18:03

Tu.le mortii lor de fomisti patetici negroteii naibii, pai cum vreti ma sa castige Portugalia daca aia stateau toti in aparare de zici ca era sfertul de finala Barcelona-Inter. Sa-i ia naiba de fomisti ca ala nu a fost fotbal, pay asa se joaca un amical, sa ai un singur sut pe poarta??? si mai ziceti ca nationala de tineret a romaniei a facut egal cu ei RUSINE!!!!!!!!! Portugalia nu a castigat pentru ca aia stateau cu curul in poarta Romania a facut egal pentru ca e patetica!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează