INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  OLANDA - SPANIA, DUMINICĂ, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Renunţă Puyol la naţională după finală?

Articol de - Publicat sambata, 10 iulie 2010 00:00

Puyol amînă decizia retragerii din "naţionala" Spaniei, aşteptînd meciul cu Olanda şi discuţia cu selecţionerul Del Bosque şi directorul sportiv Hierro.

Carles Puyol se gîndeşte să iasă din scenă în plină glorie. Căpitanul Barcelonei (32 de ani) e sigur că turneul din Africa de Sud va fi ultimul Mondial din carieră, anunţînd că în Brazilia 2014 nu va merge decît, cel mult, în calitate de comentator. Autorul singurului gol din semi finala cu Germania şi-a acordat mai multe zile de răgaz înainte de a lua o decizie.

"Avem în faţă un moment foarte frumos şi după finală va fi timp să meditez. Nu m-am hotărît, dar n-o voi face decît după ce o să discut cu Mister şi cu Hierro", a mărturisit ieri stoperul catalan. Care, doar o coincidenţă?, a debutat pentru "naţionala" Spaniei în 2000, chiar într-un amical împotriva Olandei. Duminică, Puyol va bifa meciul 90. Va fi şi ultimul?

Capdevila vrea să-l tundă!
Carles Puyol nu s-ar tunde pentru nimic în lume. N-o va face nici dacă Spania învinge Olanda. "Del Bosque a promis că dacă luăm titlul mondial îşi rade perciunii? Nu voi lăsa pe nimeni să se atingă de părul meu", anunţă stoperul iberic. I-a pus gînd rău însă Capdevila, care promite că-l lasă fără plete în caz de triumf! "Va trebui să încerce în somn, altfel n-are nici o şansă", l-a avertizat Puyol.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  10 Iulie 2010, 11:45

mda la cm 2014 e normal sa nu mai joace dar la euro ar putea..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close