INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - SPANIA, MIERCURI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sara Carbonero e secretul lui Casillas

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iulie 2010 00:00

Portarul iberic a parat penaltyul tras de Cardozo deoarece Reina îi arătase în ce colţ bate atacantul paraguayan.

Casillas a probat iar de ce i se spune San Iker. În timpul "sfertului" cu Paraguay (1-0), portarul spaniol a avut cîteva intervenţii salutare, una chiar crucială, într-un moment foarte important. În minutul 59, la 0-0, sud-americanii au avut penalty, cînd Pique l-a ţinut pe Oscar Cardozo. Tot cel faultat a executat, dar jucătorul Realului a prins sigur. A părut că ştie exact unde va veni mingea, şi chiar aşa era. Însuşi Casillas a explicat secretul: "Pepe Reina mi-a zis cum bate Cardozo. A avut perfectă dreptate. Datorită lui am apărat penaltyul, îi dedic victoria. Este un fenomen".

De unde îl cunoaştea Reina atît de bine pe Cardozo? De la meciul lui Liverpool cu Benfica din "sferturile" Europa League 2009-2010. Mai precis, din turul de la Lisabona. Atunci, portughezii s-au impus cu 2-1 prin două penaltyuri trase de paraguayan. Prima dată - coincidenţă, tot în minutul 59 - a şutat în stînga, tare şi plasat, Reina neputînd para, deşi ghicise colţul. A doua oară, spaniolul a ales partea opusă, însă Oscar a executat tot în stînga. Tot acolo a trimis şi cînd s-a aflat faţă în faţă cu Casillas, dar Iker avea lecţia învăţată. Şi a trecut examenul printr-o paradă decisivă la calificarea campioanei Europei în semifinale.

Felicitat în direct de Sara
Casillas a avut parte de cel mai dulce moment al partidei de la Durban. Imediat după fluierul final, de portarul spaniol s-a apropiat jurnalista sportivă Sara Carbonero, nimeni alta decît prietena sa, care l-a felicitat în direct la TV pentru penaltyul apărat şi pentru calificare, sărutîndu-l protocolar pe ambii obraji. Jucătorul a părut un pic stînjenit de situaţie, nu şi trimisa postului Telecinco, căreia îi venea să-l mănînce din priviri. După primul meci de la CM, pierdut de Spania în faţa Elveţiei (0-1), Sara a fost acuzată de presă că i-a distras atenţia lui Casillas stînd în spatele porţii lui, de unde a oferit informaţii live. În ciuda atacurilor, ea a continuat să procedeze la fel, iar urmarea a arătat că nu-l tulbură deloc pe Iker. Cel puţin nu în timpul jocurilor.

Şi totuşi, Larissa se dezbracă
Larissa Riquelme nu se ţine de cuvînt. Superba actriţă şi model paraguayan, cea mai mediatizată suporteră de la Mondial, promisese că "voi defila goală prin Piaţa Democraţiei din Asuncion dacă vom ajunge în semifinale". "Naţionala" Paraguayului s-a oprit însă în "sferturi". Larissa (25 de ani) a plîns de supărare, totuşi a promis un moment de striptease. Ea a explicat: "Mă voi dezbrăca. Va fi un premiu pentru toţi jucătorii şi pentru ca tot poporul paraguayan să se bucure de efortul lor, fiindcă au dat totul pe teren". Larissa, care şi-a găsit şi sponsor, scris pe piept, nu e singură. Cum a scris "Diario Popular", şi alte modele din Paraguay au promis că se vor dezbrăca pentru a-i omagia pe jucătorii lui Gerardo Martino.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maneofcd
maneofcd  •  05 Iulie 2010, 14:12

Pai ce dracu ca de cand este cu Sarah asta Casillias este dezastru ... numai prostii face... !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează