INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  URUGUAY - COREEA DE SUD 2-1

Selecţionerul Coreei de Sud: "Uruguayenii au fost norocoşi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iunie 2010 00:00

Selecţionerul Coreei de Sud, Huh Jung-moo, a declarat că jucătorii săi nu s-au dat bătuţi, au luptat până la capăt, "ca nişte adevăraţi coreeni", în meciul cu Uruguay, scor 1-2, din optimile Cupei Mondiale, informează AFP.

"Nu am obţinut rezultatul dorit. Jucătorii mei au făcut totul, dar uruguayenii au fost norocoşi. Aş vrea să le mulţumesc fanilor care ne-au sprijinit. Am condus jocul în repriza secundă, chiar dacă nu am reuşit să marcăm mai multe goluri.

Nu avem multe lucruri de îmbunătăţit. Am fost foarte buni, dar trebuia să jucăm cu puţin mai multă inteligenţă. Însă, de la an la an e tot mai bine. Jucătorii mei nu s-au dat bătuţi şi vreau să-i felicit. Sunt adevăraţi coreeni. Am făcut tot ce am putut, creştem uşor-uşor", a declarat Huh Jung-moo, citat de Mediafax.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
requiem911
requiem911  •  26 Iunie 2010, 22:53

Si fasolea la romani face rau.

holland
holland  •  26 Iunie 2010, 20:49

Ling Cia Puk asta cred ca a vazut alt meci. un offside in prima repriza a lui suarez aiurea acordat in situatie de 1 vs 1 nu a vazut ..si nici hentul in careu la scorul de 1-0 la sf primei reprize. Dar deh orezul face rau si da halucinatii..pt unii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează