INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  NOUA ZEELANDĂ - SLOVACIA 1-1

Slovacii au fost egalaţi la ultima fază din meci » Chiar la limită!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2010 00:00

Noua Zeelandă a egalat la ultima fază a meciului şi a obţinut primul punct din istorie la un Campionat Mondial Vezi rezumatul partidei Noua Zeelandă - Slovacia 1-1! (video)

All Whites, una dintre cele mai slab cotate echipe ale competiţiei, cu un şomer pe gazon şi altul pe bancă, ar fi pierdut pe nedrept dacă fundaşul Reid nu urca în atac la ultima fază şi nu relua excelent cu capul în plasă. Şi nu pentru că neozeelandezii ar fi surclasat Slovacia sau pentru că europenii nu s-au apropiat de poarta lor. Ci pentru că reuşita lui Vittek (50) a venit după un ofsaid clar nesemnalizat.

Slovacia, debutantă la un Mondial, a pierdut duelul la capitolul posesie (48-52), dar l-a cîştigat la numărul de şuturi pe spaţiul porţii (3-2). Nu a fost îndeajuns pentru a împiedica Noua Zeelandă să plece acasă pentru prima dată de la un turneu final şi cu altceva decît înfrîngeri pe linie în faza grupelor.


Prima greşeală
Golul întîi al slovacilor la un Mondial a fost unul neregulamentar. Centrarea de pe partea dreaptă a lui Sestak l-a surprins pe Vittek, care a înscris cu o lovitură de cap, cu tot corpul în spatele ultimului fundaş neozeelandez (foto). A fost prima eroare importantă a unui asistent la actualul Mondial, prestaţiile acestora din partidele disputate pînă acum fiind apreciate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vladutzzz89
vladutzzz89  •  16 Iunie 2010, 10:34

regula ofsaidului (off-side) spune ca un jucator este in pozitie de ofsaid atunci cand intre poarta si el nu se afla decat un jucator! (in general e portarul). ca jucatorul sa fie in pozitie corecta, intre el si poarta trebuie sa fie minim 2 jucatori (in general un fundas si un portar, dar pot fi si 2 fundasi!)

ianez
ianez  •  16 Iunie 2010, 08:44

pai golul anulat Mexicului nu a fost greseala?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează