INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CM 2010

Tabarez: "Fotbalul ghanez se apropie de elită"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Selecţionerul Uruguayului laudă adversara de mîine, însă speră ca echipa sa să scrie istorie la această ediţie a Campionatului Mondial.

" Ghana este o echipă cu jucători rapizi, cu tehnică bună. Fotbalul ghanez se apropie de elită. Eu nu mă gandesc la dimensiunea istorică. Cand se va termina totul şi sper să nu fie maine, mă voi gândi.

Noi trebuie să fim concentraţi la meci, Dacă va câştiga, echipa mea va fi în primele patru. Este important din punct de vedere istoric, dar rămâne un meci de fotbal. Ne motivează faptul că în 2006 totul era doar la stadiu de vis.

Dacă vom face surpriza, va fi una cu antecedente istorice. Trebuie să fi existat o legătură cu toate campioanele precedente.

Suntem o ţară care a rămas departe de victorii în ultimii 40 de ani, dar o ţară cu o foarte mare cultură a fotbalului. Jucăria cea mai importantă pe care o dăm copiilor este o minge de fotbal", a declarat Tabarez.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
pamparam
pamparam  •  01 Iulie 2010, 23:47

abia astept sa vad ce parere are berti vogts despre viitoarea lui adversara din semifinale,argentina.am inteles ca bora milutinovic nu o sa stea pe banca la meciul pe are echipa sa(paraguay) il va disputa impotriva spaniei(sper ca inaki saez sa joace cu torres titular)

pancone84
pancone84  •  01 Iulie 2010, 23:27

daca nu s-a transferat intre timp inseamna ca e vorba de selectionerul Uruguayului... 'norocul' vostru ca nu semneaza nimeni stirile ca asa se face de ras toata redactia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează