INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  BRAZILIA

Vedeta echipei » Ricardo Kaka

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2010 00:00

Data naşterii: 22 aprilie, 1982

Locul naşterii: Brasilia ( Brazilia)

Carieră:
2001-2003 Sao Paulo
2003-2009 AC Milan
2009-? Real Madrid

Selecţii: 73

Brazilianul Kaka a fost primul jucător adus de Florentino Perez la Real Madrid în vara trecută, însă fostul câştigător al 'Balonului de Aur' nu a avut un sezon la nivelul aşteptărilor. Desele accidentări şi forma slabă arătată de Kaka a fost subiectul multor discuţii, însă el rămâne cel mai important jucător pentru echipa gândită de Carlos Dunga.

Eleganţa sa în joc, viziunea, viteza şi capacitatea sa de a decide meciuri de unul singur, au făcut din Kaka, unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai lumii. A avut un aport important în preliminariile pentru Mondialul din această vară, marcând de cinci ori, fiind şi cel mai important jucător al Braziliei la Cupa Confederaţiilor de anul trecut, fiind declarat jucătorul turneului. Kaka are şansa de a câştiga cea de-a doua sa Cupă Mondială, după succesul din 2002.

Pare nu a mai avea viteza şi driblingurile de pe vremea când făcea senzaţie la AC Milan, cu toate acestea însă Kaka rămâne un artist veritabil pe teren, iar acest turneu poate reprezenta şansa sa de a reveni la forma de odinioară.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează