INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CM 2010

Weiss: "Nu ne temem de Olanda, în fotbal mai sînt şi miracole" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

Selcţionerul Slovaciei aşteaptă cu sufletul la gură duelul din optimi, cu Olanda, însă spune că nu se sperie de Robben şi compania.

"Uneori se produc şi miracole! Ştiu că este un clişeu, însă de la începutul Cupei Mondiale am învăţat că în fotbal totul este posibil. Am arătat că putem juca împotriva echipelor mari.

 Ne aşteaptă o mare echipă. Nu mă tem de Olanda, teama este un lucru, iar realitatea alt lucru. Am venit să luptăm pentu ceva excepţional. Respect Olanda şi cred că pentru a trece trebuie să repetăm performanţa contra Italiei", a declarat Vladimir Weiss.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cvimer
cvimer  •  28 Iunie 2010, 01:26

Rusine FIFA! Citeste mai multe despre Mondiale si nu numai pe Jurnalul de Fotbal - fotbal in stare pura. Vino pe fotbalvvv.com

ifrimvictor
ifrimvictor  •  28 Iunie 2010, 00:25

tocmai ce ti-a explicat ca respecta olanda. Acum le dadea incredere jucatorilor proprii, ca se poate. Cum poti sa fii asa invidios pe ei? Daca au reusit sa bata Italia crezi ca au sanse mai putine sa bata olanda? Au batut o echipa puternica, deci au aratat ca nu e imposibil si acum ii motiveaza pentru a face o mare performanta. Daca Romania ar fi fost in locul Slovaciei (sa fi batut Italia si sa joace in optimi cu Olanda), selectionerul nostru tot asa ar fi zis..

benny_hill
benny_hill  •  28 Iunie 2010, 00:03

pai , tocmai ati avut parte de un miracol in meciul cu...ITALIA !!!!....sau acum crezi ca sunteti si mari fotbalisti !!!!....pun pariu ca va da OLANDA cel putin 3 "boabe" !!!...putina modestie nu strica !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează