INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA 1-0 DUPĂ PRELUNGIRI

Amendă infimă pentru comediantul rus care a intrat pe teren la finala Cupei Mondiale

Rusul cade în cap după ce e placat de un steward // Foto: Reuters
Rusul cade în cap după ce e placat de un steward // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 22:16

Acesta s-a dus glonţ către fundaşul neamţ Howedes, pe care a încercat să-l sărute: a primit o amendă infimă, dar şi-a atras sute de mii de fani pe internet.

Glumele cu zombie sau jafuri de ATM-uri i-au adus faimă pe net, însă nu şi destulă adrenalină. Aşa că Vitali Zdoroveţki, 22 ani, a încercat ceva nou: să intre pe teren în timpul finalei CM!

A şi reuşit: îmbrăcat doar în chiloţi şi pictat cu mesajul "natural born prankster", "farsor din naştere", acesta a încercat să-l sărute pe fundaşul Benedikt Howedes după ce a fentat vigilenţa oamenilor de ordine.

A fost prins de poliţie, care i-a dat o amendă de 100 de dolari şi l-a ţinut închis pentru cîteva ore. Însă efectele au fost imense: şi-a făcut aproape de 300.000 de noi fani pe Facebook şi 100.000 urmăritori pe Twitter!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
allosaur
allosaur  •  15 Iulie 2014, 13:12

Oamenii astia trebuie spanzurati, torturati , si innecati in baie acida, 100 de dolari, auzi la ei, e amendat ca unii nu sunt capabili sa isi faca treaba, daca masurile de securitate erau pe faza, ca vorba aia, e totusi o finala de campionat mondial, nu intra nici vantul pe teren daca nu avea o cerere facuta in prealabil, si bineinteles acordul"oamenilor de paza".

bobinatul
bobinatul  •  15 Iulie 2014, 09:49

Ar fi trebuit sa ii taie o mana, corect?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează