INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SUA - PORTUGALIA, MÎINE, ORA 01:00, ÎN DIRECT PE TVR1, LIVETEXT PE GSP.RO

Autorităţile braziliene vor fi în alertă la meciul SUA - Portugalia » Securitate maximă pentru Cristiano Ronaldo

Articol de , - Publicat duminica, 22 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 22:12

Poliţia de stat din Amazon a luat măsuri extreme de precauţie pentru meciul dintre SUA şi Portugalia, ce va avea loc la Manaus: 5.000 de oameni vor asigura paza în zonă. Vineri, lîngă aeroportul din oraş, un autocar a fost suspectat de atentat cu bombă.

Pînă luni, la Manaus nimic nu se va mişca fără ca forţele de ordine să ştie. Aeroportul, hotelurile în care vor sta echipele, străzile şi stadionul Arena Amazonia vor fi, toate, supravegheate intens, pentru a nu se risca nimic. 5.000 de oameni special antrenaţi vor păzi echipele lui Ronaldo şi Dempsey, un număr mult mai mare decît la precedentele partide disputate aici, Anglia - Italia, 1-2, şi Camerun - Croaţia, 0-4.

Deşi măsurile de securitate erau oricum ridicate, din pricina zonei considerate de risc, pentru partida dintre SUA şi Portugalia oficialităţile s-au văzut nevoite să ridice standardele. În primul rînd din cauza ultimelor proteste din Brazilia, în special în Sao Paulo, dar şi după evenimentele petrecute pe Maracana, la meciul dintre Spania şi Chile, cînd suporterii sud-americanilor au invadat zona media şi au intrat în tribune, în ciuda încercărilor stewarzilor de a-i opri.

Vineri, poliţia din Manaus a fost pusă iar în alertă cînd un autocar vopsit în culorile Braziliei şi înregistrat în Venezuela, amplasat într-o parcare de lîngă aeroport, a fost suspectat că avea o bombă plasată în el. Poliţia a evacuat imediat automobilul din zonă.

Cer să-l menajeze
Conform celor de la O Jogo, oficialii spaniolilor de la Real Madrid le-au cerut portughezilor să nu îl mai folosească pe Cristiano Ronaldo, 29 de ani, în ultimul meci din grupă, cu Ghana, dacă lusitanii nu vor mai avea şanse de calificare. Ronaldo nu este refăcut total după o accidentare la genunchi, iar madrilenii nu vor să rişte nimic pentru a nu-i agrava situaţia.

"Am amplasat camere şi oameni peste tot. Sîntem pregătiţi oricînd să identificăm orice ameninţare cu obiecte explozive sau alte lucruri periculoase" (Dan Camara, colonel)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
4patraulea
4patraulea  •  22 Iunie 2014, 13:59

titlu' de rahat care dezinformeaza in cel mai obraznic mod lumea, securitatea e de fapt pentru "jandarmul lumii", alias sua, nu pentru ronaldo in mod special sau portugalia

daniaania
daniaania  •  22 Iunie 2014, 10:12

Speram sa castige Portugalia...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează