INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GRUPA G

Boateng vs Boateng la CM » Kevin-Prince a celebrat imediat pe Twitter: ”Frate, vezi de ce e frumoasă viaţa?!”

Kevin (dreapta) şi Jerome s-au confruntat 73 de minute la ultimul Mondial // Foto: Reuters
Kevin (dreapta) şi Jerome s-au confruntat 73 de minute la ultimul Mondial // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 08 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 decembrie 2013 21:56

Jerome, care joacă pentru "naţionala" mamei, Germania, şi Kevin-Prince, care a preferat ţara de origine a tatălui, Ghana, s-au mai aflat faţă-n faţă la CM 2010.

Pe 21 iunie, la Fortaleza, nu vom avea doar un remake al şocului Germania - Ghana (1-0) de la Mondialul sud-african, ci şi un nou duel între fraţii Boateng. De-o parte Jerome, care a ales "naţionala" ţării de origine a mamei, de cealaltă Kevin-Prince, care a optat pentru cea a tatălui.

Fostul adversar al Stelei în Ligă, cu Schalke, Kevin-Prince a postat imediat pe contul său de Twitter: "Frate, iar ne întîlnim! Uite, de-aia e frumoasă viaţa!". Iar revistei Sport Bild i-a făcut următoarea mărturisire: "Sînt foarte fericit. Puteţi vedea, visele chiar devin realitate".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează