INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  PORTUGALIA

Ce înseamnă zig-zagul din freza lui Cristiano Ronaldo? Explicaţia a stîrnit lacrimi la Mondial

Cristiano Ronaldo, foto: reuters
Cristiano Ronaldo, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 23 iunie 2014 22:13

Cristiano Ronaldo şi-a schimbat tunsoarea cu un scop special. Chiar dacă a primit numeroase critici după meciul cu SUA, încheiat 2-2, motivul din spatele schimbării pe care a decis să o facă portughezul este emoţionant.


În martie, starul portughez a donat 60.000 de euro pentru Erik Ortiz Cruz, un copil de 10 luni, care avea nevoie de o intervenţie chirurgicală.

La meciul cu SUA de la Cupa Mondiala, Cristiano a apărut cu o nouă freză. Zig-zag-ul afişat de portughez este similar cu cicatricea pe care o are micuţul Erik după operaţie, iar tunsoarea lui Ronaldo este un semn de solidaritate.

Vestea s-a răspîndit pe reţelele de socializare şi nu este confirmată oficial, portughezul fiind foarte retras în ceea ce priveşte actele de caritate pe care le face.

O altă explicaţie vine de la contul oficial de Instagram al Cupei Mondiale, care a postat o fotografie cu noua tunsoare a lusitanului, precizînd că aceasta ilustrează numărul 7, pe care Cristiano îl poartă pe tricou.

Click aici pentru o secţiune specială dedicată Cupei Mondiale! Află cele mai interesante statistici, infografii şi urmăreşte meciurile liveTEXT cu o grafică de excepţie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
bamse1901
bamse1901  •  24 Iunie 2014, 10:45

frumos gest

johnitza
johnitza  •  23 Iunie 2014, 22:59

Credeam ca e Z de la Zorro, se pare ca m-am inselat.

ionutddd
ionutddd  •  23 Iunie 2014, 22:16

cate urme de la coshuri are...si a cam facut mult timp la.bu.tza in tinereturi

Vezi toate comentariile (20)
Comentează