INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ANGLIA

Centurion » Frank Lampard va juca meciul 100 la naţionala Angliei în partida cu Ucraina

Lampard va juca împotriva Stelei pe 1 octombrie şi 11 decembrie, în Ligă, cu Chelsea // Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Lampard va juca împotriva Stelei pe 1 octombrie şi 11 decembrie, în Ligă, cu Chelsea // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 09 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 08 septembrie 2013 19:58

Mijlocaşul în vîrstă de 35 de ani nu se poate retrage: "Atracţia unui Mondial în Brazilia e fantastică. Vreau să fiu acolo. E simplu".

"M-am bucurat şi am trăit la maximum fiecare minut petrecut la «naţională»". La 35 de ani, Frank Lampard va juca mîine meciul centenar în tricoul Angliei.

"Ştiu că nu sînt etern, dar mi-ar fi imposibil să renunţ acum. Atracţia unui Mondial în Brazilia, o incredibilă ţară a fotbalului, e prea mare, fantastică. Toţi vor să fie acolo, mai ales eu. E simplu", a explicat căpitanul lui Chelsea: "Aş fi mîndru să onorez cea de-a 100-a selecţie contra Ucrainei. Dar n-aş fi fericit dacă am pierde".

7 englezi au peste 100 de selecţii la "naţională": Shilton (125), Beckham (115), B. Moore (108), B. Charlton (106), B. Wright (105), Gerrard, A. Cole (104)

29 de goluri a marcat Lampard în cele 99 de partide jucate pentru Anglia; primul gol la un turneu final a fost la CE 2004, la 1-2 cu Franţa

ALTE ŞTIRI

Trişorul celest
URUGUAY. Considerat cel mai mare trişor din Premier League (dar şi un golgeter extraordinar), Luis Suarez, atacantul lui Liverpool, a fost erou negativ şi în preliminariile CM. Uruguayanul a reuşit "dubla" la 2-1 cu Peru, dar a păcălit arbitrul de două ori: a simulat şi la penalty, şi cînd a provocat eliminarea lui Yotun.

Fizioterapeut accidentat!
GERMANIA. Vineri, în timpul meciului cu Austria (3-0), fizioterapeutul Klaus Eder (60 de ani, din 1988 la "naţională") a sprintat spre Schmelzer, accidentat. Eder s-a prăbuşit şi el pe gazon. Suferise o ruptură musculară. Şi, aterizînd greşit, şi-a rupt şi un deget la mînă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
c7eric
c7eric  •  09 Septembrie 2013, 21:45

SuperFrank, unul din putinii jucatori completi, cu joc bun atat ofensiv cat si defensiv: recuperari, tackling, pasa lunga de peste 40m, goluri cu ambele picioare din careu si din afara, lovituri libere, penaltiuri, cornere, etc. 695 de meciuri si 205 goluri e foarte bine pentru un mijlocas box-to-box

Vezi toate comentariile (1)
Comentează