INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  COSTA RICA - GRECIA, AZI, ORA 23:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Costaricanii mizează în faţa Greciei pe vedeta Joel Campbell, trecut pe la Olympiakos: ”Avem spionul perfect!”

Articol de - Publicat duminica, 29 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 28 iunie 2014 23:46

Revelaţia turneului final, Costa Rica e privită drept favorită în confruntarea din " optimi" cu Grecia.
"Nu ştiu dacă e bine că sîntem în postura de favoriţi, e mult mai uşor să surprinzi decît să confirmi! Mizez totuşi pe forma bună a lui Joel Campbell şi pe faptul că-i cunoaşte pe adversari, a jucat la Olimpiakos cu mulţi dintre ei. Avem spionul perfect", a punctat Jorge Luis Pinto, selecţionerul centr-americanilor, care-l consideră pe atacantul lui Arsenal drept jucător-cheie.

"Nu le va fi uşor cu noi"
Principala grijă a Greciei rămîne în continuare Karnezis, care a părăsit terenul accidentat în debutul partidei cu Coasta de Fildeş. Presa elenă anunţă că portarul lui Udinese va fi refăcut pînă la ora meciului: "Se fac eforturi pentru ca acesta să evolueze. Nu ne sperie că adversarii noştri au trecut de «Grupa Morţii», nu le va fi uşor cu noi, i-am studiat atent", a explicat Santos.

"Trebuie să înscriem repede!"
Antrenorul secund al costaricanilor, Luis Marin, crede că echipa sa ar trebui să marcheze prima pentru a se califica. "Este foarte important să dăm gol repede, mai ales că se ştie faptul că grecii se închid bine dacă reuşesc să deschidă scorul. Joacă bine pe contraatac şi sperăm să îi putem opri. Oricum, am exersat şi loviturile de la 11 metri, în cazul în care se va ajunge la un astfel de deznodămînt", a declarat oficialul.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 14:19

S'agapao Ellas ! atat..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 13:44

karnezis inca e nerefacut, inca sunt sanse ca el sa intre titular. mai grava e lipsa lui katsouranis, dupa acel rosu pe 2 galbene, luate atat de lejer in duelul cu samuraii albastri. karagounis l-a suplinit cu brio, in decisiva contra CIV, chiar a jucat excelent, ca pe vremuri. ar fi bine venit kostas mitrouglou in locul lui salpingidis, mai scund, si mai putin incisiv. chiar si fanis gekas poate fi luat in calcul, din primul minut, chit ca e autorul celei mai mari ratari de la acest mondial (bara de pomina cu nationala columbiei). kone e in forma, apararea sta bine, mai ales manolas si sokratis, dar si torossidis e pe faza. maniatis si cholebas la fel. samaras e ok.

lucianfocus
lucianfocus  •  29 Iunie 2014, 12:12

matura pe jos costaricanii cu echipa asta de 2 bani speranta a greciei !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează