INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SONDAJE

Cu cine ţine planeta la Mondial » Cele mai antipatizate echipe, cine joacă cel mai frumos fotbal şi marile favorite

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iunie 2014 22:37

NY Times a publicat un sondaj realizat în 19 ţări pentru a afla cîteva lucruri interesante legate de preferinţele microbiştilor pentru Campionatul Mondial care va începe mîine.

Conform rezultatelor, Argentina, SUA şi Iran par a fi cele mai detestate echipe de la Mondial. Suporterii brazilieni sînt cu siguranţă cei mai încrezători, deşi argentinienii şi spaniolii sînt şi ei destul de optimişti că echipa lor va lua trofeul.

Politica a avut un rol important în a alege echipa cea mai antipatizată echipă de la acest Campionat Mondial. Mexicanii de exemplu au numit Statele Unite pe primul loc, brazilienii au ales Argentina, şi bineînţeles vice-versa.

Grecia, fosta adversară a României a trecut Germania pe primul loc şi SUA pe locul 2. În Europa, mai multe naţiuni au trecut Germania printre cele mai detestate naţionale. În Asia, Japonia şi Coreea de Sud nu se plac reciproc.

Argentinienii, brazilienii şi spaniolii îşi numesc fiecare naţionala drept favorită la cîştigarea trofeului. De asemenea şi americanii se văd favoriţi, împotriva tuturor cotelor de la casele de pariuri. Ca un paradox, americanii îşi şi antipatizează propria echipă!

Majoritatea naţiunilor au numit Brazilia drept favorită, iar printre primele două opţiuni s-a numit şi ţara lor. Excepţia este Anglia. Britanicii nu mai cred în echipa lor, după Brazilia numind Spania drept favorită.

Nu sînt prea multe de spus atunci cînd oamenii au fost întrebaţi care echipă practică cel mai frumos fotbal. Toţi au ales Brazilia, iar brazilienii au ales Spania.

Columbienii sînt printre cei mai mari microbişti. Doar 6% au răspuns că nu sînt interesaţi de acest sport, fiind cel mai mic nivel găsit între cele 19 ţări. De fapt, în America Latină sînt cei mai mulţi microbişti de pe glob. Aşa cum era de aşteptat, SUA este ultima în acest sondaj. 60% dintre americani sînt sînt interesaţi de orice altceva în afară de fotbal.

Click pe imagini pentru zoom!
621116-1.jpg

621117-2.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
daculliber
daculliber  •  12 Iunie 2014, 21:21

Cretinii astia de la new york times sint, ca de obicei, pe dinafara...Ignoranti si aroganti, yankeii sau bagat, as usual, unde nu le fierbe oala...Intre Italia si Olanda, au inventat o tara noua: "Total"?!?!?! In schimb nu vad Belgia, Elvetia, Iran, Ghana, toate calificate la Mondial...Rautate si prostie tipic americaneasca ...

14mai1948
14mai1948  •  12 Iunie 2014, 10:59

Belgia ,Franta, Mexic .. parerea mea ca o sa faca multe victime si una o sa ajunga in finala ...parerea mea Belgia

apokalyps.
apokalyps.  •  12 Iunie 2014, 09:45

Americanii fiind americani:)))))))) Si eu cred ca Brazilia nu prinde semifinala/finala.Parere personala

Vezi toate comentariile (21)
Comentează