INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA

Cum se face o echipă de Mondial, modelul german: 6 titulari din echipa lui Low, campioni U21 în 2009

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 09:59

A patra semifinală consecutivă de Mondial nu e un record întîmplător pentru nemţi. Şase dintre titularii lui Low care au învins Franţa pe Maracana au făcut parte din echipa de start a selecţionatei de tineret campioane europene în 2009.

Mînjii germani pulverizau atunci Anglia în finală cu 4-0, iar în formaţie evoluau portarul Neuer, fundaşii Boateng, Howedes şi Hummels şi mijlocaşii Khedira (căpitan) şi Ozil.

Care se vor regăsi probabil, dacă n-apar probleme medicale, şi-n semifinala de mîine contra Braziliei.

Unul singur pentru englezi

Spre deosebire de Germania, Anglia, care a părăsit competiţia încă din faza grupelor, a păstrat din echipa de atunci doar doi jucători.

James Milner a fost în lotul englezilor pentru Campionatul Mondial, în timp ce Theo Walcott s-a accidentat şi nu a putut fi luat.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
sakamoto
sakamoto  •  07 Iulie 2014, 15:57

Tandemul de aur al fotbalului romanesc, Sandu &Dragomir, a desfiintat fotbalul juvenil. Asa ca lasati orice speranta, in fotbalul romanesc. Kooperativa, Kapritze, blaturi, fotbal satesc si arbitraje banditesti! Duru si licentierea=umor macabru! Viitorul este sumbru, ca si prezentul de altfel. Ura si la gara!

holland
holland  •  07 Iulie 2014, 12:43

Avem si noi nationala Under 19. Antrenata de nulitati - antrenori si cu jucatori manelisti fara nici o perspectiva adusi pe interese la nationala.

djeurofighter
djeurofighter  •  07 Iulie 2014, 11:22
Postat de inginerul. pe 07 Iulie 2014, 11:17

Pacat ca Reus a ratata mondialul...

Se apropie finala despre care discutam. :) Sper sa fie cea mare.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează