INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  FRANŢA - GERMANIA 0-1

Didier Deschamps are o nemulţumire după înfrîngerea în faţa Germaniei: "E ciudat!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 iulie 2014 21:57

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, crede că diferenţa de experienţă dintre cele două echipe a făcut ca Germania să fie echipa care se califică. Totuşi, antrenorul e mîndru de felul în care jucătorii săi au evoluat, chiar dacă au pierdut, 0-1. 

"Nu regret nimic. Ăsta e sfîrşitul! Am încercat să mergem mai departe, însă Germania a fost mult mai experimentată şi a ţinut de scor. Sîntem dezamăgiţi şi trişti. Sper ca acest grup să continue cît mai mult, avem mult de muncă.

Am avut şanse de a egala, Germania înscrisese un gol din lovitură liberă, tocmai care e punctul nostru slab. Am dat totul pentru a egalat.

Am încercat tot ce se putea, spre final Karim Benzema a avut o mare şansă, însă Neuer şi-a făcut treaba extraordinar. Jucătorii mei au făcut o treabă excelentă la Campionatul Mondial.

Sîntem eliminaţi, însă ciudat este că diferenţa nu a fost aşa mare între cele două echipe. . Per total sînt mîndru de jucătorii mei", a spus Deschamps la finalul partidei.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
daculliber
daculliber  •  05 Iulie 2014, 22:47

Unde a fost Nasri?

bamse1901
bamse1901  •  05 Iulie 2014, 13:14

asta pt ca nu a fost Frank

madskills
madskills  •  05 Iulie 2014, 07:07

"E ciudat, m-am trezit intr-o zi ca ma suna astia de la Federatie, sa ma puna antrenor. Desi stiam ca nu sunt pregatit, am acceptat. Am vrut sa fac si o aroganta, l-am lasat pe Nasri acasa. E ciudat, m-am uitat pe cartoon network si va jur, acolo castigam meciul, am jucat extraordinar. Benzema putea sa marcheze dar stiti, noi am decis sa jucam fara mijloc, Pogba era deja cu gandul in vacanta. Imi pare rau ca Germania a decis sa foloseasca portarul, daca jucau in 10 sanse ar fi fost egale"

Vezi toate comentariile (10)
Comentează