INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CM 2014

Doi copii români vor merge la Mondial pentru a prezenta o echipă din sferturi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 04 iunie 2014 16:35

Doi copii, Tudor Marcu şi Laurenţiu Vlăsceanu, au fost selectaţi pentru a călători în Brazilia. Ei îi vor ţine de mână la intrarea pe teren pe unii dintre cei mai buni fotbalişti din lume înaintea unui meci din sferturile de finală ale Campionatului Mondial, scrie frf.ro.

Tudor Marcu şi Laurenţiu Vlăsceanu au fost aleşi în urma unui campionat de minifotbal la care au participat 24 de echipe formate din 288 de copii născuţi în 2005 şi 2006.

Tudor Marcu ţine cu Argentina, în timp ce Laurenţiu Vlăsceanu ţine cu Brazilia. Cei doi au primit cîte un fanion şi o minge din partea oficialilor prezenţi, Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici.

La nivel global, 1.408 copii din 70 de ţări au fost selectaţi pentruu a intra pe teren la Campionatul Mondial din Brazilia.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează