INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SPANIA

Exemplul Barcei » Internaţionalii spanioli: ”Şi Barcelonei i s-a prezis sfîrşitul în Ligă şi uite-o în sferturi"

Încă o ocazie irosită. Dar Villa, dreapta, la pămînt, e sigur că nu va mai avea același ghinion și la Paris // Foto: Reuters
Încă o ocazie irosită. Dar Villa, dreapta, la pămînt, e sigur că nu va mai avea același ghinion și la Paris // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 martie 2013 22:02

Ibericii au nevoie de-o victorie, mîine, la Paris, pentru a recupera şefia grupei I şi a se califica direct la CM 2014.

Accident sau sfîrşitul unei epoci? După 1-1 cu modesta Finlanda, rezultat ce i-a costat şefia grupei, internaţionalii catalani ai Spaniei trăiesc un deja vu. Întrebarea şi-au mai pus-o în urma acelui 0-2 cu Milan, din prima manşă a "optimilor" Ligii, cînd mulţi au văzut sfîrşitul dominaţiei Barcelonei în Europa. Şi adoptă aceeaşi psihologie care atunci i-a dus în "sferturile" C1.

David Villa nici nu vrea să audă de un rezultat nefavorabil, mîine seară, la Paris: "Nu ne gîndim absolut deloc la baraj. Şi Barcei i s-a prezis sfîrşitul şi apoi a bătut Milanul cu 4-0 ". Iar Fabregas pretinde că "echipa şi stilul ei de joc nu pot fi puse în discuţie. Finlanda a fost neaşteptat de defensivă, ceea ce nu va fi cazul Franţei".

În fine, "tunarul" Cazorla pune punctul pe "I": "Cine vorbeşte despre finalul unei epoci se înşală. Nu poţi trage o asemenea concluzie după două remize la rînd în grupă. Fotbalul în ziua de azi este foarte imprevizibil. Într-o zi proastă ţi se poate întîmpla orice".

Monreal în locul lui Alba?
Dacă înlocuirea lui David Silva, suspendat, nu pare a fi o problemă, selecţionerul Del Bosque încă nu ştie cine va juca fundaş stînga în locul accidentatului Jordi Alba. Presa avansează soluţia Monreal, un jucător nu atît de ofensiv ca titularul postului, dar foarte apreciat ca apărător. În fine, revine Xavi, indisponibil cu Finlanda din cauza unei leziuni.

"Benzema e inutil"
Fluierat copios de suporterii Franţei, vineri, contra Georgiei (3-1), Karim Benzema a fost pus la zid şi de Raymond Domenech. "Benzema a confirmat încă o data că e inutil la lot", a punctat fostul selecţioner, care nici nu l-a convocat pentru Mondialul din 2010. Benzema n-a mai înscris la "naţională" din 5 iunie 2012. Are 929 de minute fără gol!

78 la sută posesie a avut Spania cu Finlanda, 17-0 la cornere şi 30 de şuturi la poartă, dintre care doar 4 cadrate

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
salaaurel
salaaurel  •  25 Martie 2013, 10:08

Barca a revenit si au cu cine juca ,probleme a fost in atac nu in aparare asa ca sigur vor bate pe PSG chiar la Paris.Hai Barca.

rsalexander
rsalexander  •  25 Martie 2013, 02:00
Postat de dani_val pe 25 Martie 2013, 01:07

S-a accidentat si Alba, tare, si Adriano la fel, Puyol e out vreo 2 luni, iar vor fi multe improvizatii in aparare in dubla cu PSG. Cat despre Spania, are sanse sa joace baraj, dar se va califica, indiferent cu cine va juca.

Sunt sanse ca Alba sa se recupereze pana la meciul cu PSG...

dani_val
dani_val  •  25 Martie 2013, 01:07

S-a accidentat si Alba, tare, si Adriano la fel, Puyol e out vreo 2 luni, iar vor fi multe improvizatii in aparare in dubla cu PSG. Cat despre Spania, are sanse sa joace baraj, dar se va califica, indiferent cu cine va juca.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează