INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CROAŢIA

Fără inhibiţii » Nervi în cantonamentul croaţilor după ce jucătorii au fost pozaţi nud la o piscină: ”De data asta aţi scrîntit-o"

Modrici, dreapta, nu-și poate lua ochii de la corpul bine lucrat al colegului Lovren
Modrici, dreapta, nu-și poate lua ochii de la corpul bine lucrat al colegului Lovren

Articol de - Publicat marti, 17 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 16 iunie 2014 23:28

Paparazzi i-au surprins pe croaţi nud la piscina hotelului unde locuiesc. Cînd şi-au văzut pozele în ziare, jucătorii au refuzat să mai discute cu presa.

Nici o zi fără nervi pentru jucătorii lui Niko Kovaci în cantonamentul de la Praia do Forte! Cînd nu-i fură arbitrul, cazul meciului cu Brazilia (1-3), îi supără presa. Doi paparazzi ascunşi în tufişuri i-au surprins în costumul lui Adam la piscina Tivoli Ecoresort, iar pozele au ajuns rapid pe net şi în ziare. Urmarea? Silenzio stampa!

"Aveţi şi voi familii. Nu cred că v-ar plăcea să vă vedeţi nud pe prima pagină a ziarelor", a comentat selecţionerul hotărîrea jucătorilor de a nu mai vorbi cu jurnaliştii: "Nu-i pot forţa să revină asupra deciziei după ce le-aţi făcut lor şi familiilor. De data asta aţi scrîntit-o".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
madskills
madskills  •  17 Iunie 2014, 13:38
Postat de rdanutz pe 17 Iunie 2014, 09:44

Fenomenali de prosti partz-paratzii astia! Apoi ii intreaba de ce nu joaca ...

eu ma miram de ce e nevoie de armate, la propriu, sa protejeze jucatorii. Uite de ce..."ziaristi" care isi vand sufletul pentru o poza.

glorie
glorie  •  17 Iunie 2014, 11:50

Homo sexuali! Daca stai printre barbati goi, sunt sanse sa devii un popo. Nu prea se nasca oamenii asa, minciuni..

cocodoro
cocodoro  •  17 Iunie 2014, 11:34

ustasii gay notorius!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează