INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  TURCIA

Fatih Terim de Galata » Selecţionerul Turciei e acuzat că favorizează Galatasaray

Terim a pregătit selecţionata în 91 de meciuri în precedentele două mandate
Terim a pregătit selecţionata în 91 de meciuri în precedentele două mandate

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2013 23:05

Turcii spun că tehnicianul care pregăteşte şi campioana, şi reprezentativa de pe Bosfor a adus doar 4 jucători de la club pentru a-i menaja în lupta internă şi pentru Champions League: a selecţionat, în schimb, cîte 6 de la rivalele Beşiktaş şi Fener!

Înlocuirea lui Abdullah Avci n-a adus liniştea pe banca primei reprezentative a Turciei. Adversara României de marţea viitoare, ora 21:00, Antena 1 şi GSP TV, e condusă pentru a treia oară de "Împăratul" Fatih Terim, dar selecţia făcută de acesta a agitat apele la Istanbul!

Campionatul Turciei, nu Mondial
Acesta a adus la "naţională" 6 jucători de la Beşiktaş, tot atîţia de la Fenerbahce şi doar 4 de la echipa sa, Galatasaray! Nu au venit oameni de bază de la «lei», printre care Altintop, Hakan Balta sau Gokhan Zan, selecţionaţi la ultimele acţiuni ale "naţionalei" roş-albe.

" Turcia are şanse mici de calificare, iar Terim a considerat că ţelul principal rămîne titlul în Turcia şi un parcurs bun în Liga Campionilor. Astfel, a selecţionat jucători de la rivalele Beşiktaş şi Fenerbahce", spun surse de pe lîngă echipa naţională a adversarei României.

91 de meciuri a antrenat Fatih Terim la "naţională" între 1993-'96 şi 2005-'09: are 43 de victorii, 26 de egaluri şi 22 jocuri pierdute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gabonne1982
gabonne1982  •  02 Septembrie 2013, 19:18

vorba lu' Halagian : Focu' la ei ! :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează