INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CAMERUN - BRAZILIA, AZI, ORA 23:00, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FIFA se teme de un aranjament la meciul de azi al Braziliei: ”Blat cu Camerun?”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 22 iunie 2014 23:39

FIFA trage semnalul de alarmă înaintea partidei de azi, suspectată de aranjament. Cu Camerun ieşită din cursa calificării, oficialii forului mondial se tem că meciul ar putea fi o ţintă pentru mafia pariurilor.
"Camerun- Brazilia e cea mai sensibilă partidă de pînă acum. Nu contează cine cîştigă, nici cîte goluri se înscriu. Momentul oportun ca anumite persoane să pună la cale ceva necurat. Luăm toate măsurile de precauţie să nu se întîmple aşa ceva", explică Ralf Muschke, fost agent Interpol. Care colaborează cu FIFA într-un program împotriva meciurilor trucate: "Vom monitoriza atent piaţa şi vom sesiza orice mişcare ciudată a sumelor pariate". Camerunezii n-au vrut să vină la CM din cauza primelor neplătite.

Secţiune specială dedicată Cupei Mondiale! Toate informaţiile de care ai nevoie pe tot parcursul competiţiei


Plasmă eco
GERMANIA. Cînd nu te poţi hotărî dacă vrei să ieşi la aer sau mai degrabă să rămîi în faţa televizorului, ca să vezi meciurile de la Cupa Mondială din Brazilia, soluţia e simplă. Scoţi plasma din priză, o pui în maşină, te duci pînă în Alpii bavarezi, o instalezi acolo şi aştepţi ca favoriţii tăi, jucătorii Germaniei, să joace împotriva Ghanei. Pe înserate, cînd ţi se face frig, faci şi un foc. Şi aşa le împaci pe toate, vara răcoroasă din vîrf de munte cu peripeţiile fotbalistice din celălalt colţ de lume.

Eto'o eliberatorul
CAUŢIUNE. Camerunezul Samuel Eto’o a plătit cauţiunea pentru prietenul său bun, rapperul Rohff. Acestea se afla în închisoare din luna aprilie, fiind acuzat că a participat la un linşaj, pe care de altfel l-a şi iniţiat. El şi amicii săi l-au bătut în primăvară pe un tînăr, care a intrat în comă, dar care, din fericire, şi-a revenit de atunci. Rohff a postat pe Facebook că "vineri justiţia a acceptat judecarea mea în libertate. Sînt eliberat sub supraveghere condiţionată şi port o brăţară electronică. Voiam să-mi plătesc cauţiunea, dar am aflat că aceasta fusese deja depusă. Un mare domn mi-a făcut această favoare, Samuel Eto'o, direct din Brazilia! Mulţumesc foarte mult!"

Alertă de freză nouă
PORTUGALIA. La ultimul antrenament dinaintea meciului cu Statele Unite, care a avut loc azi-noapte, portughezul Cristiano Ronaldo a apărut zîmbitor şi încrezător, dar şi cu freză proaspătă. Jucătorul lui Real Madrid are acum un fulger "desenat" în păr. Schimbarea de look este, probabil, felul lui Ronaldo de a se încuraja singur după înfrîngerea suferită în faţa Germaniei, 0-4, şi de a merge mai departe pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
cfrclujole
cfrclujole  •  24 Iunie 2014, 16:33

Nimic deosebit in ale arata ca sunt cu ochii pe ei.

helioglobalus
helioglobalus  •  23 Iunie 2014, 21:29
Postat de neaga1900 pe 23 Iunie 2014, 15:29

Inteleg, ca Brazilia va da meciul Camerunului???

nu, va fi doar un scor ciudat, gen 6-4...

vladp
vladp  •  23 Iunie 2014, 18:21

Mai multe motive de suspiciune sunt la meciul Germaniei cu USA, dat fiind faptul ca selectionerii celor doua echipe sunt germani si mai mult decat atat, au si lucrat impreuna. Au nevoie de un egal ca sa mearga mai departe.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează