INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  TURCIA - UNGARIA, MARŢI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DOLCE 2

Furie maghiară » Hajnal vrea răzbunare la Istanbul: ”Recuperăm ce-am pierdut cu România!”

Hajnal, numărul 20, i-a scos sufletul lui Bourceanu
Hajnal, numărul 20, i-a scos sufletul lui Bourceanu

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 martie 2013 21:55

Coechipierul lui Maxim la Stuttgart nu se teme nici de atmosfera incendiară de pe Şukru Saracoglu: ”Mai bine aşa decît fără spectatori”.

Reuşita lui Chipciu, prin care "tricolorii" au egalat la doi în "şocul" de la Budapesta, le-a picat greu la stomac maghiarilor. "Dezamăgit? Sînt mai degrabă furios. Un gol luat în prelungiri, două puncte pierdute - e de-a dreptul frustrant!", a admis mijlocaşul Tamas Hajnal, care vrea acum să răzbune neşansa de vineri în confruntarea de mîine seară cu Turcia.

Colegul lui Maxim la Stuttgart e convins că Ungaria poate cîştiga la Istanbul: "Nu sîntem cu nimic mai prejos decît România, care a bătut acolo, şi Turcia. Iar dacă jucăm aşa cum am făcut-o şi pînă acum, putem recupera marţi ce-am pierdut vineri acasă".

Şi chiar se bucură că pe "Şukru Saracoglu" va fi un infern: "Este mai bine să joci în faţa a 50.000 de spectatori, chiar şi ostili, decît fără. Pe «Ferenc Puskas» a fost tare ciudat. Uneori am avut chiar senzaţia că se vorbea cam mult pe teren".

Liber la familii
Ungurii s-au întors vineri seară în cantonamentul de la Telki, unde sîmbătă au avut antrenament şi analiza remizei cu România. Ieri însă, selecţionerul Şandor Egervari le-a dat voie jucătorilor să meargă acasă, pentru o după-amiază de relaxare în familie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  25 Martie 2013, 14:14

sunt tari in gura ungurii:i_al dupa mine ca il omor!!!!

flavoneus
flavoneus  •  25 Martie 2013, 12:38

daca joaca cum au jucat cu noi ii manaca turci ca la Mohaci

Vezi toate comentariile (2)
Comentează