INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GRUPA B

Furios! Şi pedepsit? » Balotelli a devenit din nou erou negativ. A agresat un cameraman

Alt
Alt "roșu" pentru Mario. După săgeți de darts aruncate în juniori sau încăierări cu antrenorul și colegii, acum s-a luat și de presă

Articol de - Publicat marti, 15 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 octombrie 2013 21:34

Selecţionerul Cesare Prandelli l-a chemat pe atacantul Milanului la raport şi e posibil să-l trimită diseară în tribună.

Mario Balotelli, 23 de ani, rămîne jucătorul-problemă al fotbalului italian. Duminică seară, la sosirea în gara din Napoli, pentru meciul cu Armenia, atacantul Milanului a avut o nouă ieşire deplasată.

Enervat de faptul că un operator TV insista să-l filmeze de aproape, el i-a împins camera de luat vederi cu mîna, parcă disperat să se elibereze de obiectivul care-l fixa de la cîţiva centimetri. Totul în faţa a 600 de fani, veniţi să-i întîmpine pe internaţionalii deja calificaţi la CM 2014.

SuperMario şi-a cerut ulterior scuze, inclusiv cameramanului pe care-l agresase. Dar de mînia selecţionerului n-a scăpat. Cesare Prandelli l-a chemat ieri la raport şi ameninţă să-l trimită în tribună, diseară, cu Armenia.

"Eu simbol-antimafie? Nu mă interesează mafia. Eu vreau să fiu un simbol al fotbalului" (Mario Balotelli, la o propunere a Gazzettei dello Sport)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dokser
dokser  •  16 Octombrie 2013, 00:28

Maimuta asta inca nu s-a domesticit !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează