INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - FRANŢA, AZI, 19:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gripă şi deshidratare » Opt dintre vedete sînt incerte înainte de supermeciul Germania - Franţa

Articol de - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 iulie 2014 07:41

Şapte dintre elevii lui Joachim Löw sînt chinuiţi de gripă, în timp ce francezul Raphael Varane poate rata partida din cauza urmărilor unei gastroenterite


Nemţii au sărbătorit recuperarea celui mai important fundaş, Mats Hummels, pentru "sfertul" cu Franţa. Plus revenirea lui Podolski. Însă au mari probleme cu alţi 7 jucători! "Prezintă simptome de gripă" a fost verdictul antrenorului Joachim Low, care a refuzat să îi şi numească pe fotbaliştii cu probleme. Antrenorul cu portarii Kopke a sugerat că unul dintre aceştia ar fi tînărul Kramer, care a jucat în "optimile" contra Algeriei.

Varane, în pericol
Nici situaţia din lotul Franţei nu e mai roz, căci problemele defensive îi dau bătăi de cap lui Didier Deschamps. Dacă şansele ca Debuchy să joace sînt minime, nici Raphael Varane nu e-n apele lui. Stoperul Realului a acuzat o gastroenterită la meciul cu Nigeria şi a petrecut întreaga noapte de după partidă la spital. Deşi medicii i-au dat undă verde, deshidratarea îi dă încă bătăi de cap apărătorului, existînd şanse să rateze al doilea meci de la acest CM, după cel cu Ecuador!

25 DE ÎNTÎLNIRI DIRECTE
Victorii Franţa Egaluri Victorii Germania Golaveraj
9 5 11 42-41


"Nu pot să înţeleg de ce Mesut Özil e criticat în Germania. Am încredere în el, a fost formidabil la turneele din 2010 şi 2012"
Joachim Löw, selecţioner Germania

"Oricine poate visa, inclusiv eu, la titlul mondial. Însă eu sînt realist, pragmatic, mă interesează doar meciul de vineri"
Didier Deschamps, selecţioner Franţa

ECHIPELE PROBABILE
FRANŢA: Lloris - Debuchy, Varane, Sakho, Evra - Cabaye - Pogba, Matuidi - Valbuena, Giroud, Benzema
Antrenor: Didier Deschamps
GERMANIA: Neuer - Lahm, Mertesacker, Hummels, J. Boateng - Khedira - Schweinsteiger, Kroos - Schurrle, T. Müller, Ozil
Antrenor: Joachim Löw
Stadion: Maracana (Rio de Janeiro)
Arbitru: Nestor Pitana (Argentina)

Kroos, "galactic"?!
Ieri, un alt fotbalist de la acest CM a fost subiectul unui transfer de marcă: Toni Kroos a semnat cu Real Madrid. După două zile de negocieri, neamţul a acceptat oferta cîştigătoarei Ligii Campionilor, urmînd să evolueze pentru gruparea "blanco" în următoarele cinci sezoane. Şi va cîştiga 5 milioane net anual În schimbul său, Bayern va primi 25 de milioane de euro!

Benzema, 6 din 10
Karim Benzema a fost performerul "cocoşilor" la acest turneu final. A participat la 6 din cele zece goluri marcate de "naţionala" sa! Fotbalistul a reuşit şi cele mai multe şuturi (25) şi lovituri pe poartă (19) dintre toţi participanţii de la CM. Anul 2014 a devenit cel mai prolific pentru jucătorul Realului la prima reprezentativă a Franţei, el ajungînd la 4 goluri marcate.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Iulie 2014, 14:21

7 insi de la nemti au gripa ? inaintea unui asemenea meci, care de fapt este o adevarata finala ? nu-i vad bine pe teutoni, poate e doar o manevra de culise.

ygns
ygns  •  04 Iulie 2014, 13:21

"Dacă şansele ca Debuchy să joace sînt (sic) minime, nici Raphael Varane nu e-n apele lui." Okay, imi zic eu, hai sa mai citesc! Nici juma' de pagina mai jos apare echipa probabila a Frantei: "Lloris - Debuchy, Varane, [...]". /facepalm

medium
medium  •  04 Iulie 2014, 12:11
Postat de satyricon pe 04 Iulie 2014, 11:57

Alpin pe vremea cand CeFuReii lui sterpeleau campionate, nu spunea nimic nici de arbitrajele frauduloase, nu aflase nici de dopajul in sport! Dupa ce a castigat Steaua, a aflat si el de dopaj si de atunci o tine langa cu chestia asta, indiferent de subiect!

cat timp au avut fraieri la dispozitie de la care sa fure titluri si cupe, mergem tot pe principiul hotu neprins negustor cinstit!! si apoi nu te supara nu e prost cine fura , prost este cel care se lasa furat!! asa ca lasati pe astia cu CFR ca nici o echipa din tara nu a castigat un titlu 100 % cinstit. Nici steaua nici dinamo nici galati, rapid, etc.fiecare la timpul lor a fost mai isteti cu 5 minute sau au avut oameni acolo unde era nevoie.doar ca in urma ramane frustrarea!! asta da!! asta pot sa o inteleg, chiar ma distrez pe chestia asta.in rest sa aveti bafta si numa bine

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close